Νέα

Η 9η Εξποτροφ στο Make Your Way

9η Εξποτροφ banner

Πλήρης κάλυψη της μεγάλης έκθεσης των ελληνικών προϊόντων

Η μεγάλη γιορτή των ελληνικών προϊόντων έφτασε! Από τις 4 Φεβρουαρίου ως τις 6 Φεβρουαρίου η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ μας φέρνει πιο κοντά με τους Έλληνες παραγωγούς. Το makeyourway.gr θα βρίσκεται στο Mec Παιανίας για να μεταφέρει όλα τα νέα από την έκθεση.

Η πρώτη αμιγώς F2B έκθεση!

Όπως αναφέρει η διοργάνωση της βραβευμένης έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο blog της, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, επιστρέφει από το Σάββατο 04 έως την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας, ως η πρώτη F2B έκθεση που απαντά στα ουσιαστικά ζητήματα των Ελλήνων παραγωγών.

Τι θα δούμε στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η φετινή Εξποτροφ θα είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων με πληθώρες παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναδείξουν τις γαστρονομικές τάσεις, αξιόλογες συμμετοχές Ελλήνων παραγωγών απ’όλη την Ελλάδα και τα καθιερωμένα βραβεία AFFA. Στόχος και φέτος οι εμπορικές συμφωνίες. Μία από τις πολλές εκπλήξεις του τριήμερου είναι η παρουσία του προέδρου του Παγκόσμιου Οργανισμού Οινοτουρισμού, Jose Antonio Vidal, ο οποίος θα μας μιλήσει για τη νέα τάξη πραγμάτων στο διεθνή οινοτουρισμό.

Δες το σχετικό διαφημιστικό βίντεο της φετινής διοργάνωσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τιμά φέτος την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πλήθος επαγγελματιών από την Περιφέρεια έρχονται στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ για να παρουσιάσουν τα «δυνατά χαρτιά» της περιοχής.

Συντονίσου, λοιπόν, αύριο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του makeyourway.gr καθώς και στο site για να μάθεις όλα όσα θα ζήσουμε οι επισκέπτες από κοντά.

Διάβασε ακόμη:

ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Δωρίζει έναν τόνο τρόφιμα υποστηρίζοντας ουσιαστικά το έργο της Wise Greece

AFFA by ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Όλοι οι μεγάλοι νικητές!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!