Εκδηλώσεις

Έχουμε την πιο cool διάθεση και ετοιμαζόμαστε για την απόλυτη γιορτή του καφέ στην Αθήνα!

Athens Coffee Festival

Το Athens Coffee Festival ανοίγει τις πόρτες του αύριο και οι καφετιέρες παίρνουν «φωτιά»

Το Athens Coffee Festival, η μεγαλύτερη γιορτή του specialty καφέ στην Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά για να υποδεχτεί όλους τους λάτρεις του καφέ από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα σε ένα από τα πιο iconic μέρη της πόλης, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας ένα τριήμερο γεμάτο με αρώματα και γεύσεις καφέ από όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικιλίες καφέ από κάθε γωνιά του πλανήτη, ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις και αρώματα. Η ατμόσφαιρα του φεστιβάλ θα είναι γεμάτη ζωντάνια και ενθουσιασμό με party διάθεση, live dj sets, happenings και street food που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης συναρπαστικά πρωταθλήματα καφέ, συναυλίες και stand-up comedy, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας για όλους τους επισκέπτες.

Φυσικά, από τη μεγάλη γιορτή του καφέ δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας «νησί» , το Coffee Island. Εκρηκτικά BOBASTIC και νέα λαχταριστά Freddo Cappuccino Crema στο περίπτερο 45.

Εμείς θα είμαστε εκεί, εσύ;

Περισσότερα εδώ: https://www.athenscoffeefestival.gr/

Διάβασε ακόμη: Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ): Άνοδος 12.34% στον κύκλο εργασιών και ευέλικτη εμπορική πολιτική

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News