Επικαιρότητα

«Ατουταλέρ!»: Η TRATA πάει SIAL Paris

sial 2024 banner

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες έχουν απομείνει ως την επίσημη έναρξη της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών, SIAL Paris, με τις ελληνικές εταιρείες να ανακοινώνουν η μία πίσω από την άλλη τη δική τους παρουσία.

Εχθές, σειρά πήρε η TRATA, η ελληνική εταιρεία με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη η οποία δραστηριοποιείται από το 1910 στην εμπορία τροφίμων και κονσερβοποιημένων ψαρικών, και από το 2020 και μετά φαίνεται να έχει αγαπηθεί από το κοινό της ακόμη περισσότερο. Αυτό συνέβη χάρη στο συνεχή εμπλουτισμό των κωδικών της, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής, αλλά και στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας.

Η ανακοίνωση της TRATA για την παρουσία της στη φετινή SIAL Paris έγινε παρουσιάζοντάς μας το προϊόν με το οποίο η επιτροπή της SIAL Innovation επέλεξε για να συμμετέχει στη SIAL Innovation 2024. Σύμφωνα με την ανάρτησή της το προϊόν με το οποίο φαίνεται ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις των buyers και των λοιπών επισκεπτών είναι το TRATA High Protein Meal με Φακές Beluga & Κολοκύθα, ένα έτοιμο γεύμα για όλους εκείνους που θέλουν να προσέχουν λίγο παραπάνω τη διατροφή τους αλλά και για τους αθλητές μας όπου η πρωτείνη είναι αναγκαία στο τρόπο ζωής τους.

Δες την επίσημη ανακοίνωση της TRATA

Περισσότερα για τη φετινή SIAL Paris σύντομα

Διάβασε ακόμη:

Και η Όλυμπος – Αφοί Παπαγιάννη Α.Ε στη SIAL 2024

Η χιώτικη εταιρεία «Κάμπος Χίου» ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη SIAL 2024

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News