Παραμένοντας προσηλωμένη στο στρατηγικό πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξής της και στην επέκταση της παρουσίας της σε νέα κανάλια, αγορές και σημεία πώλησης, η Αγγελάκης ΑΕ συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Food Expo 2024, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο.
Το πατενταρισμένο και πολυβραβευμένο Ελαιοπουλάκι® – OliVChicken® της εταιρείας Αγγελάκης, το μόνο ελληνικό κοτόπουλο που τρέφεται με τον μοναδικό συνδυασμό καλαμποκιού και ελαιόλαδου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την παγκόσμια συνάντηση της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών που διαμορφώνει τις τάσεις και το αύριο του κλάδου.
Πέρα από την καινοτόμα σειρά Ελαιοπουλάκι® – OliVChicken®, στο περίπτερο της Αγγελάκης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων Αγγελάκης, που παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανόνες Ευζωίας, στην καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στην Εύβοια.
Το περίπτερο της Αγγελάκης θα αποτελέσει για 3 ημέρες σημείο συνάντησης της ομάδας πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας με υφιστάμενους αλλά και νέους συνεργάτες, αγοραστές και προμηθευτές από την εγχώρια και διεθνή αγορά, προσδοκώντας στη δημιουργία αμοιβαία επωφελών συνεργασιών για το μέλλον.
Το περίπτερο θα βρίσκεται στο Hall 2, Stand A18-B17.
Διάβασε ακόμη: Trikalinos: Αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στην Food Expo 2024
Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News