Γαστρονομία

Trikalinos: Αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στην Food Expo 2024

trikalinos food expo

Η εταιρεία Trikalinos θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Food Expo 2024, που αποτελεί τον κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό για τον κλάδο τροφίμων και ποτών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου, με την Trikalinos να παρουσιάζει στο ευρύ κοινό την ιδιαίτερη και εκλεπτυσμένη γκάμα των προϊόντων της, με «πρωταγωνιστή» το Trikalinos Αυγοτάραχο.

Στον χώρο της έκθεσης, στο hall 3, στο περίπτερο D24, οι εκπρόσωποι της Trikalinos θα υποδεχθούν τους επαγγελματίες του κλάδου, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν το πλήθος των προϊόντων της εταιρίας, που χάρη στην ποιότητα και την καινοτομία έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστά στη γαστρονομική κοινότητα.  Η παρουσία της Trikalinos στη Food Expo 2024 αναμένεται να ανοίξει νέες προοπτικές για συνεργασίες και τη διεύρυνση της κατανομής της σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα προϊόντα της Trikalinos, τα οποία βρίσκονται σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελούν πηγή έμπνευσης για κορυφαίους σεφ. Το brand θα επικεντρωθεί στην προώθηση του πιο πρόσφατου λανσαρίσματος, του Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt. Το φυσικό και χωρίς συντηρητικά προϊόν συνδυάζει αφυδατωμένο, τραγανό αυγοτάραχο τρίμμα με χονδρόκοκκο θαλασσινό αλάτι, παρουσιαζόμενο σε έναν υψηλής τεχνολογίας κεραμικό μύλο, ενώ διαθέτει εξαιρετική διάρκεια ζωής που φτάνει τους 24 μήνες. Η πολυβραβευμένη εταιρεία Trikalinos – Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχει στρατηγικά σε διεθνείς εκθέσεις με σκοπό την διάδοση του υγιούς ελληνικού επιχειρείν και την ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων της, που αποτελούν την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση.

Διάβασε ακόμη: Νέο Κεφίρ με Μπανάνα, Βρώμη & Μέλι από τη Φάρμα Κουκάκη!

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News