Γαστρονομία

Νέο Κεφίρ με Μπανάνα, Βρώμη & Μέλι από τη Φάρμα Κουκάκη!

κεφιρ μπανανα φαρμα κουκακη

Η Φάρμα Κουκάκη λανσάρει το νέο Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των Κεφίρ, με έναν συνδυασμό συστατικών που αποτελεί την απόλυτη τάση της εποχής!

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Κεφίρ συνδυάζονται με τον ακαταμάχητο συνδυασμό Μπανάνα, Βρώμη, Μέλι και δημιουργούν ένα ρόφημα με υπέροχη γεύση και υφή, πολύτιμο για τον οργανισμό και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Ένα φυσικό, προβιοτικό ρόφημα, πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, που αποτελεί εξαιρετική τροφή για τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μια healthy επιλογή για κάθε ηλικία, που προάγει την ισορροπημένη διατροφή και τη θωράκιση του οργανισμού.

Με 6 πλέον κωδικούς Κεφίρ, η Φάρμα Κουκάκη κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία. Σύμφωνα με τις μετρήσεις στο 12μηνο του 2023, η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση Πανελλαδικά στην κατηγορία του Κεφίρ, με μερίδιο 32,2% σε αξία, στο σύνολο της ελληνικής αγοράς*. Το λανσάρισμα του νέου κωδικού Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, προβλέπεται να ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατηγορία.

Ο νέος κωδικός, που κυκλοφορεί σε συσκευασία 330ml, έχει ξεκινήσει να τοποθετείται σε αλυσίδες S/M και σε μικρότερα σημεία πανελλαδικά, αποσπώντας ήδη εξαιρετικά σχόλια για τη γεύση του.

Ταυτόχρονα, η Εταιρία σημείωσε και μια σημαντική επιτυχία στην κατηγορία του Κεφίρ, στα φετινά International Taste Awards. Κατάφερε να αποσπάσει το 2ο  Crystal Taste Award για τη γκάμα της, συγκεκριμένα για το κλασικό Κεφίρ. Την ίδια επιτυχία σημείωσε πέρυσι και το αγαπημένο από το κοινό, Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, κάνοντας έτσι τη Φάρμα Κουκάκη την 1η ελληνική γαλακτοβιομηχανία με 2 βραβεία CRYSTAL, στην κατηγορία του Κεφίρ.

Διάβασε ακόμη: Μικροί Έλληνες Παραγωγοί: Συνάντηση με την πρόεδρο του Ε.Ο.Τ.

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News