Νέα

Φάρμα Κουκάκη: Ενημέρωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Φάρμα Κουκάκη: Ενημέρωση στο προσωπικό για τον καρκίνου του μαστού

Σε μία σημαντική ενέργεια για το προσωπικό της προχώρησε η Φάρμα Κουκάκη, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, στους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού άνθρωποι της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τα πλεονεκτήματα της έγκυρης και έγκαιρης πρόληψης, από τον κ. Φραγγίδη Γεώργιο, καταξιωμένο Μαιευτήρα – Χειρουργό Γυναικολόγο & Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ..

Ο κ. Φραγγίδης ενημέρωσε το κοινό σχετικά με την πλήρη διαδικασία της πρόληψης και τα πλεονεκτήματα της αυτοεξέτασης, ενώ παράλληλα απάντησε σε βασικά ερωτήματα που δημιουργούνται σε κάθε γυναίκα.

Φάρμα Κουκάκη Ενημέρωση στο προσωπικό για τον καρκίνου του μαστού

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς 1 στις 7 γυναίκες ενδέχεται να επηρεαστεί από τον καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της, με 97% πιθανότητες πλήρους ίασης, αν διαγνωστεί εγκαίρως.

Μέσα από τις δράσεις αυτές, η Φάρμα Κουκάκη συνεχίζει να βελτιώνει το εργασιακό της περιβάλλον χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους της!

Διάβασε ακόμη: Anuga 2023: Συμμετοχή-ρεκόρ Ελλήνων εξαγωγέων, εντυπώσεις και νέα προϊόντα

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News