Μόδα

Miss Polyplexi: Για 4η συνεχή χρονιά συνδράμει στο πολύτιμο έργο του Άλμα Ζωής

Miss Polyplexi Alma Zois

Μια μοναδική ροζ χειροποίητη τσάντα φέρει την υπογραφή της Miss Polyplexi και υποστηρίζει για 4η συνεχή χρονιά το Άλμα Ζωής

Από το 2019, η εταιρεία Miss Polyplexi μένοντας πιστή στις αξίες της, συνδράμει στο πολύτιμο έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Άλμα Ζωής με στόχο τη συνεχή ενημέρωση του κοινού για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη από τη νόσο. Η 4η στη σειρά καμπάνια ευαισθητοποίησης ξεκίνησε ήδη με τη δημιουργία μιας συλλεκτικής ροζ χειροποίητης τσάντας και με το σύνθημα «TOGETHER, STRONGER THAN THE BREAST CANCER».

Miss Polyplexi Alma Zois

Η καμπάνια συμβάλλει σημαντικά στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του Άλμα Ζωής, αφού με κάθε αγορά της συλλεκτικής τσάντας Miss Polyplexi «Alma Dusty Pink», 50% της αξίας της θα δωρίζεται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού.

H συγκεκριμένη τσάντα έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη δημιουργό του brand, Βασιλική Θεοδώρου, και συμβολίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Φέτος, η έμπνευσή της για την «Alma» τσάντα προέρχεται από μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα ζωγράφο, τη Frida Kahlo, η οποία άφησε το στίγμα της χάρη στο ψυχικό σθένος και τη δυναμικότητά της, στοιχεία που εσωκλείονται και στο εσωτερικό της τσάντας, αφού η σχεδιάστρια επέλεξε να αποτυπώσει τη φιγούρα της σε ένα μοναδικό ύφασμα που ντύνει εσωτερικά το υπέροχο και πρωτότυπο σχέδιο.

Alma Zois Miss Polyplexi

Η συλλεκτική χειροποίητη «Alma» τσάντα διατίθεται σε ένα πανέμορφο dusty pink χρώμα και πλαισιώνεται από χρυσή μεταλλική διπλή αλυσίδα για να φοριέται τόσο στον ώμο, όσο και χιαστί. Το συγκεκριμένο design της τσάντας είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά και παράλληλα best-selling σχέδια του brand, «ντυμένο» πλέον στα ροζ για το συγκεκριμένο καλό σκοπό.

Απέκτησε κι εσύ τη συλλεκτική τσάντα MISS POLYPLEXI “Alma Dusty Pink”
αποκλειστικά από το e-shop και γίνε μέρος της καμπάνιας διαδίδοντας το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί.

Η συλλεκτική τσάντα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Διάβασε ακόμη:

Το SuperB Foods έχει το ιδανικό Halloween Offer για εσένα!

Άλμα Ζωής x Garden:«Βάζουμε ροζ στη ζωή μας και βγαίνουμε νικήτριες.»

Mataroa Gin: Η νέα προσθήκη στο portfolio της Beverage World

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερους διαγωνισμούς – κι όχι μόνο – με ελληνικά προϊόντα!