Ομορφιά

Άλμα Ζωής x Garden:«Βάζουμε ροζ στη ζωή μας και βγαίνουμε νικήτριες.»

Let's Pink Άλμα Ζωής GARDEN

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε η ελληνική εταιρεία καλλυντικών GARDEN, με ειδίκευση στη δημιουργία προϊόντων περιποίησης, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Στόχος η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση κάθε γυναίκας για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Με το σύνθημα «Let’s Pink!», δημιούργησε για την υποστήριξη του «Άλμα Ζωής», δύο νεσεσέρ ομορφιάς που κοσμούνται από την ροζ κορδέλα και ενισχύουν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, το πρώτο νεσεσέρ Let’s Pink Hydration Set που περιλαμβάνει ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών με λευκό νούφαρο και το κορυφαίο micellar water 3 σε 1 με βιταμίνη C. Το δεύτερο νεσεσέρ Let’s Pink Anti-aging Set περιλαμβάνει την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών καθώς και το micellar water, που διαθέτει το πρώτο νεσεσέρ.

Αυτά τα δύο νεσεσέρ μπορείς να τα βρεις σε όλα τα συνεργαζόμενα φυσικά και ηλεκτρονικά σημεία πώλησης της GARDEN. Πριν, όμως, από την επίσκεψή σου σε κάποιο σημείο πώλησης, θυμήσου να κάνεις μία αυτοεξέταση ή/και μαστογραφία στους μαστούς σου. Όσο γραφικό κι αν σου ακούγεται, η πρόληψη σώζει ζωές.

Διάβασε ακόμη:

Dalon Cosmetics: Πρωινή ρουτίνα ομορφιάς με τα κατάλληλα προϊόντα

Σπυράκια στο πρόσωπο: Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για να τα καταπολεμήσω

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερους διαγωνισμούς – κι όχι μόνο – με ελληνικά προϊόντα!