Ομορφιά

Εσύ φοράς σωστά το άρωμά σου; Η Garden σου δείχνει!

σωστή εφαρμογή αρώματος

Τρόποι για να φοράς σωστά το άρωμα σου ώστε να έχει διάρκεια επάνω σου & 12 νέα αρώματα από την Garden!

Από την αρχαιότητα, ο άνθρωπος έχει χρησιμοποιήσει τα αρώματα για να δημιουργήσει μια μοναδική αύρα και να «κλέψει» εντυπώσεις. Όταν φοράμε σωστά ένα άρωμα, μπορεί να ενισχύσει την προσωπικότητά μας, να δημιουργήσει μια θετική εντύπωση σε άλλους και να μας βοηθήσει να αισθανθούμε καλά για τον εαυτό μας. Πολλές φορές λόγω βιασύνης ψεκάζουμε επάνω μας υπερβολική δόση ή εφαρμόζουμε το άρωμα σε λάθος μέρη του σώματος. Αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό για τους άλλους ή να μην έχει την επιθυμητή διάρκεια.

Η Garden είναι από τις ελληνικές εταιρείες καλλυντικών που δεν εφησυχάζουν ποτέ. Η δημιουργικότητά της, το μεράκι της και η προσήλωση στις λεπτομέρειες είναι μερικά από τα πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά της. Θέλοντας να μας παρουσιάσει τα 12 νέα αρώματά της, μάς δείχνει το πώς εφαρμόζουμε σωστά το άρωμά μας μέσα από το παρακάτω βίντεο ώστε να έχει διάρκεια.

Να σημειώσω εδώ ότι δεν αρκεί μόνο η σωστή εφαρμογή ενός αρώματος, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη αν το συγκεκριμένο άρωμα μάς ταιριάζει. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και τον δικό του τρόπο ζωής. Οπότε δοκίμασε διάφορες μυρωδιές για να βρεις αυτήν που σου αρέσει και που θεωρείς ότι διαρκεί περισσότερο στο δέρμα σου.

Στην Garden θα βρεις 12 νέα αρώματα πραγματικά για όλα γούστα όπως το Pacify Eau De Toilette, ένα ήπιο, γλυκό και φρέσκο άρωμα που σου δημιουργεί συναισθήματα γαλήνης, χαλάρωσης και ευτυχίας. Το Dalliance Eau De Toilette, μια ξυλώδης δημιουργία που αναμειγνύει το βετιβέρ με τη βρύα δρυός και νότες εσπεριδοειδών, αιθέριων ελαίων και βοτάνων και το Mastery Eau De Toilette, ένα ήπιο άρωμα εμπνευσμένο από τον καλλιτεχνικό κόσμο, έναν κόσμο δημιουργικότητας, ζωντάνιας και ελευθερίας. 

Ανακάλυψέ τα όλα στα συνεργαζόμενα φαρμακεία της Garden αλλά και στο eshop της!

Διάβασε ακόμη:

Το κοινό ψήφισε: Αυτό είναι το ελληνικό hair & body mist που λατρεύει!

Η «Ήρα» και η αντιγήρανση που προσφέρει!

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News