Ομορφιά

Το κοινό ψήφισε: Αυτό είναι το ελληνικό hair & body mist που λατρεύει!

Spicy Vanilla Hair & Body Mist

Η Messinian Spa απέσπασε το βραβείο κοινού στην κατηγορία “At The Pharmacy”, στα φετινά Beauty Stars 2023, της Madame Figaro.

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η ελληνική εταιρεία παραγωγής καλλυντικών, Messinian Spa, αφού πριν λίγες ημέρες ένα από τα προϊόντα της απέσπασε το μεγάλο βραβείο κοινού στην κατηγορία “At The Pharmacy”, στα φαντασμαγορικά Beauty Stars 2023, μια διοργάνωση της Madame Figaro.

Ένα unisex hair & body mist που θα φορεθεί πολύ!

Πρόκειται για το Spicy Vanilla hair & body mist, Messinian Spa. Ένα πικάντικο unisex mist με άρωμα βανίλιας, μπαχαρικών και άνθους καπνού που δένει αρμονικά με μία νότα ξύλου, κακάου και αποξηραμένων φρούτων, για να «αγκαλιάσει» αρωματικά τα μαλλιά σου και το σώμα σου. Πέρα από το ακαταμάχητο άρωμά του, ένας ακόμη λόγος που κέρδισε δικαίως το πολύτιμο βραβείο του κοινού είναι η ενυδάτωση που μάς χαρίζει. Φυσικά, αυτή οφείλεται στο βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και στην πανθενόλη (pro B5) που περιέχει.

Το Spicy Vanilla hair & body mist μπορείς να το βρεις στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα της Messinian Spa.

Περισσότερα για την εταιρεία δες εδώ: https://messinianspa.gr/index.php/gr/

Διάβασε ακόμη:

Νέα limited edition σετ από τη Fresh Line!

Η πράσινη άργιλος της Dalon ιδανική για βαθύ καθαρισμό

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!