Απόψεις

Ac-Norm spot care, Frezyderm: Λειτουργεί;

Λειτουργεί το έγχρωμο τζελ ταχείας δράσης της Frezyderm, Ac-norm spot care, για την καταπολέμηση της ακμής σου;

Φαίνεται ότι δε θα σταματήσουμε πότε να μιλάμε για τα ενοχλητικά σπυράκια, άνδρες και γυναίκες. Κι αυτό γιατί η επιδερμίδα μας επηρεάζεται άμεσα από τις ορμονικές και διατροφικές αλλαγές μας. Είτε ανήκεις στην εφηβεία είτε όχι, κάποια στιγμή στη ζωή σου θα έρθεις αντιμέτωπη με αυτή, ακόμα και με ένα σπυράκι. Ως γυναίκα με τάσεις ακμής – το ξέρεις άλλωστε από τα δεκάδες άρθρα μου – είπα αυτή τη φορά να δοκιμάσω την καταπολέμησή της, όχι μόνο με καθαριστικά προϊόντα και κρέμες προσώπου, αλλά και με τζελ ταχείας δράσης, όπως το Ac-Norm spot care, της Frezyderm.

Καταλληλόλητα

Σύμφωνα με την Frezyderm, το Ac-Norm spot care, προσφέρει απολέπιση και διάνοιξη του πόρου, παρέχει βακτηριακή προστασία, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και καλύπτει τις κοκκινίλες και τις δυσχρωμίες.

Η εφαρμογή

Αν με ρωτάς, εφαρμόζεται εύκολα σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο με μία δόση μικρότερη από το μέγεθος ενός μπιζελιού. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος σου. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να το παρακάνεις, αφού για να δουλέψει σωστά, θέλει 2-3 εφαρμογές μέσα στην ημέρα. Είναι αρκετά έγχρωμο, κι αν το ταμπονάρεις προσεκτικά μπορείς να το συνδυάσεις (όχι μαζί) με μία BB κρέμα. Δηλαδή, περνάς τη BB σου σε όλο το πρόσωπο πλην του σημείου που έχεις τοποθετήσει το Ac-Norm spot care.

Αποτελεσματικότητα

Δοκιμάζοντας το προϊόν για μία εβδομάδα τοποθετώντας το σε σπυριά που με ταλαιπωρούσαν μήνες και σε συνδυασμό με την ενυδατική μου κρέμα κατάλληλη για το πρόβλημά μου (θα μιλήσουμε άλλη μέρα για αυτήν), το αποτέλεσμα με εξέπληξε θετικά. Το πρήξιμο και οι κοκκινίλες μειώθηκαν αρκετά, η περιοχή είναι φανερά πιο καθαρή και πιο ενυδατωμένη – όχι ξηρή, κάτι που φοβήθηκα κατά τη δοκιμή του, καθώς κάποια προϊόντα παρόμοιου τύπου άλλων εταιρειών, έχουν τη τάση να προκαλούν ξηρότητα. Η σχέση ποιότητας και αποτελεσματικότητας και τιμής είναι πολύ καλή.

Στα αρνητικά έχω να πω μόνο ένα πράγμα. Θα ήθελα να κυκλοφορεί και σε μεγαλύτερη ποσότητα, ιδίως για εμάς που έχουμε την ακμή στην καθημερινότητά μας. Τα 15ml κατά την προσωπική μου άποψη είναι λίγα.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι το Ac-Norm spot care, της Frezyderm, είναι μέρος της σειράς προϊόντων περιποίησης Ac-Norm, όλα τα προϊόντα της σειράς είναι μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens.

Διάβασε ακόμη:

Δοκίμασα το νέο Sun Care Hair Oil της Dalon για την αντηλιακή προστασία των μαλλιών μου!

Έψαχνα τα καλύτερα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και τα βρήκα!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!