Εκδηλώσεις

books n’ beer 2023: Ένα διαφορετικό φεστιβάλ βιβλίου με αρκετό διονυσιακό ενθουσιασμό

books n’ beer 2023

Αυτό το ΠΣΚ πάμε στο τρίτο books n’ beer του red n’ noir στην Ευελπίδων-Πλατεία Πρωτομαγιάς-Πεδίον Άρεως.

Στον σύγχρονο κόσμο όπου η τεχνολογία κυριαρχεί και η προσοχή μας συχνά στρέφεται στα ηλεκτρονικά μέσα και τις οθόνες μας, αξίζει να αναζητήσουμε τρόπους για να ζήσουμε νέες εμπειρίες και να ξεφύγουμε από την ψηφιακή πραγματικότητα. Αυτή η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή έχει δημιουργήσει μια νέα τάση: τη σύμπραξη διαφορετικών πολιτιστικών γεγονότων που φαίνονται αντιφατικά σε πρώτη ματιά. Ένα παράδειγμα αυτής είναι ένα διαφορετικό φεστιβάλ που συνδυάζει τον κόσμο των βιβλίων με αυτόν της μπύρας. Το red n’ noir λοιπόν διοργανώνει για τρίτη χρονιά, το books n’ beer 2023.

Το books n’ beer 2023 θα πραγματοποιηθεί στην Ευελπίδων-Πλατεία Πρωτομαγιάς-Πεδίον Άρεως, στις 9-10-11 Ιουνίου 2023 και ώρες 15:00 με 22:00.

Σύμφωνα με τη διοργάνωση κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνουν συζητήσεις-παρουσιάσεις γύρω από τη σύγχρονη πραγματικότητα ως δυστοπία και τις δυστοπικές όψεις της πραγματικότητας, στην κατάσταση του ελληνικού τύπου και με παρουσιάσεις από ανεξάρτητες δημοσιογραφικές ομάδες – παρατηρητήρια, καθώς και των υποθέσεων που ανέδειξαν τη σεζόν 2022-2023 στο πλαίσιο του δικαστικού ρεπορτάζ. Η εκδήλωση θα κλείσει με δύο θέματα, το σύγχρονο έντυπο περιοδικό και την queer λογοτεχνία και κόμικς

Μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Οι εκδόσεις που συμμετέχουν:

books n’ beer 2023 εκδόσεις

Φυσικά, το books n’ beer 2023 δεν θα μπορούσε να μην έχει μπύρες θα ήταν «απάτη» λόγω τίτλου. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μπύρες από τις Noctua Brewery Athens, Αθηναίισα και Primator, ενώ αν θέλεις καφεδάκι, η Coffee Republic S.A με τους specialty καφέδες της θα είναι εκεί για να σε περιποιηθεί με τον καφέ της επιλογής σου.

books n’ beer 2023 οι ζυθοποιίες που συμμετέχουν

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη διοργάνωση και τους υπόλοιπους χορηγούς επισκέψου το red n’ noir.

Διάβασε ακόμη:

«Beach Bum», Blame the Sun: Εξωτική και εκρηκτικά γευστική!

«Θείος Αιμίλιος», Midnight Circus: Μία μπύρα, πολλές γουλιές απόλαυσης και δροσιάς!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!