Διαγωνισμοί

Κέαρ x Make Your Way – Κέρδισε το αντιοξειδωτικό face balm της (έληξε)

kear

#2yearsmakeyourwaygr

Ο μήνας που αγαπώ έχει έρθει εδώ και δύο εβδομάδες. Ο μήνας που γιορτάζω εις διπλούν καθώς εκτός από τα γενέθλιά μου ως Ελευθερία, έχει γενέθλια το «παιδί» μου, το makeyourway.gr. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος αφού δεν μπορούμε να τα γιορτάσουμε δια ζώσης για να σε ευχαριστήσω που έχεις γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας, αποφάσισα να σου κάνω μερικά δώρα, ελληνικά και ποιοτικά, που έχω ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα είναι αυτό της Κέαρ.

Δεν γνωρίζεις ποια είναι η ελληνική εταιρεία παραγωγής φυσικών καλλυντικών; Μάθε στην συνέντευξη που μου παραχώρησε εδώ: Kέᾰρ: Τα αρχαία ελληνικά προϊόντα περιποίησης ξαναγεννιούνται!

Όμως, δεν επέλεξα ένα οποιοδήποτε προϊόν για να σου κάνω δώρο. Αλλά ένα προϊόν που τα τελευταία χρόνια της πανδημίας θεωρείται must have για να αποφύγεις ή να μειώσεις την εμφάνιση της ακμής στο πρόσωπό σου, λόγω της πολύωρης χρήσης της μάσκας προστασίας. Δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μου και πολυβραβευμένο αντιοξειδωτικό face balm Κέαρ, με ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας, ιπποφαές, πρόπολη και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν περιποίησης με πολύτιμα συστατικά της ελληνικής γης, που θα συμβάλλουν θετικά τόσο στην καταπολέμηση της ακμής, όσο και στην επιβράδυνση της γήρανσης του προσώπου σου.

Ο διαγωνισμός έληξε. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής Random Comment Picker και η τυχερή που κερδίζει το face balm της Κέαρ είναι η Rena Pavlou.

Για την παραλαβή του δώρου σου επικοινώνησε άμεσα μαζί μου μέσω Facebook.

Διάβασε ακόμα:

20 προϊόντα περιποίησης που ξεχώρισα το 2020!

Η καθημερινή περιποίηση μου στο σπίτι – Ποια προϊόντα χρησιμοποιώ

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερους διαγωνισμούς – κι όχι μόνο – με ελληνικά προϊόντα!