Εκδηλώσεις

Vegan Fiesta: Η γιορτή του εναλλακτικού τρόπου ζωής

Vegan Fiesta

Στις 18 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Γιόγκα 2023, διοργανώνεται από την πρεσβεία της Ινδίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος και τον Σύλλογο ΣίβαΟΜ, η μεγάλη γιορτή για τον βιγκανισμό, Vegan Fiesta.

Τι είναι η Vegan Fiesta;

Η Vegan Fiesta είναι μια μη-κερδοσκοπική βίγκαν εκδήλωση που απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, κοινωνικού και οικονομικού στρώματος. Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον vegan τρόπο ζωής και θα ήθελαν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον, μαθαίνοντας για νέα ελληνικά και ξένα προϊόντα που δεν ήξεραν.
Ευπρόσδεκτος είσαι και εσύ που απλά ενδιαφέρεσαι να μάθεις για αυτό τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, ακόμα κι αν κάποιες φορές διαφωνείς.

Σύμφωνα με την διοργάνωση, το θέμα της φετινής γιορτής είναι «Γιόγκα για την Ανθρωπότητα». Στο πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα και ομιλίες που θα φέρουν τον κόσμο σε επαφή με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές, τις αρχές της Γιόγκα, με σκοπό να τον εμπλουτίσουν σωματικά, αλλά και πνευματικά.
Ακόμα και άτομα που δεν κάνουν γιόγκα μπορούν να επισκεφτούν την εκδήλωση και να μιλήσουν με τους δασκάλους. Επιπλέον, στο χώρο θα βρεις πληθώρα προϊόντων όπως υποκατάστατα κρέατος και ψαριού, φυτικά βούτυρα, φυτικά γάλατα και ροφήματα, ζυμαρικά, σνακ, βότανα κ.α.

Ακόμα, θα βρεις προϊόντα περιποίησης που είναι οικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα και ρούχα χωρίς γούνα, δέρμα ή μαλλί.

Η Vegan Fiesta θα πραγματοποιηθεί στο Περιστύλιο Ωδείου Αθηνών, ώρα 16:30 – 20:30. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γιορτή και το βιγκανισμό υπάρχουν στις παρακάτω σελίδες:
https://www.facebook.com/events/623599006367468/
https://www.facebook.com/veganfiesta.gr/
https://instagram.com/veganfiesta.gr/
https://veganfiesta.gr/

Διάβασε ακόμη:

Φτιάξε τη διάθεσή σου με τα νέα diffusers της Cat with Hat

Η Μouriki Greek Premium Honey στα ράφια του Kadewe

«50 shades of blue»: Τα κομμάτια που μπορείς να επιλέξεις φέτος!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!