Επικαιρότητα

World of Coffee 2023: Θα έχει άρωμα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συμμετέχουν στο World of Coffee 2023

Το World of Coffee είναι το μεγαλύτερο specialty coffee trade show της Ευρώπης για τους επαγγελματίες του καφέ 

Μία ευχάριστη είδηση ήρθε στο χέρι μου σχετικά με το μεγαλύτερο specialty coffee trade show της Ευρώπης, World of Coffee 2023, το οποίο για πρώτη φορά θα γίνει στην Αθήνα, από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στο ATHENS METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η είδηση ήρθε από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Ως ειδικοί στο coffee roasting με μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της πρώτης ύλης, θα βρίσκονται στο Roaster Village και συγκεκριμένα στο Table 40 για να μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους με τους επαγγελματίες του κλάδου.

Στο World of Coffee θα παρευρεθούν επαγγελματίες του καφέ, παραγωγοί, έμποροι, roasters, baristi και λάτρεις του καφέ, με σκοπό να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις του καφέ, να διευρύνουν το δίκτυο τους και να αποκομίσουν γνώσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου. Επιπλέον, επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προϊόντα καφέ υψηλής ποιότητας από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, όπως espresso και φίλτρου. Οι κόκκοι καφέ, που επιλέγονται προσεκτικά από διάφορες περιοχές του κόσμου, με διάφορα υψόμετρα, μεθόδους επεξεργασίας και ποικιλίες, αντανακλούν την πείρα και τη φιλοσοφία της οικογένειας Λουμίδη.

Καφεκοπτεία Λουμίδη

Ακόμα, εκτός από γευστικές δοκιμές και σεμινάρια, κατά τη διάρκεια του World of Coffee 2023, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί όπως «Best New Product», «Coffee Design» και «World Coffee Championships» στους οποίους θα συμμετέχουν επαγγελματίες του καφέ από όλο τον κόσμο. 

Διάβασε ακόμη:

Vegan Fiesta: Η γιορτή του εναλλακτικού τρόπου ζωής

Η Μouriki Greek Premium Honey στα ράφια του Kadewe

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News