Νέα

Νέο ΔΩΔΩΝΗ Plant’d πορτοκάλι – περγαμόντο

ΔΩΔΩΝΗ plantd

Η ΔΩΔΩΝΗ εμπλουτίζει τη σειρά φυτικών επιδορπίων, λανσάροντας τη νέα γεύση του καλοκαιριού, το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d πορτοκάλι-περγαμόντο, με βάση τη βρώμη.

Είτε ακολουθείς έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής π.χ βιγκανισμό είτε απλά σου αρέσουν τα φυτικά επιδόρπια της ΔΩΔΩΝΗ αυτή η είδηση σίγουρα σε αφορά. Καθώς, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, που παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά, τυροκομικά προϊόντα και φυτικά προϊόντα εμπλούτισε τη σειρά φυτικών επιδορπίων, λανσάροντας τη νέα γεύση του καλοκαιριού, το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d πορτοκάλι-περγαμόντο, με βάση τη βρώμη.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο mix γεύσεων, με αιθέρια εσπεριδοειδή αρώματα, προσφέροντας μια απόλυτα αναζωογονητική και ισορροπημένη γεύση με πλούσια υφή. Η προσθήκη της νέας αυτής γεύσης, υπογραμμίζει την αφοσίωση της ΔΩΔΩΝΗ στη συνεχή καινοτομία και την ικανοποίηση των συνεχώς εξελισσόμενων τάσεων και προτιμήσεων των καταναλωτών. Η αρμονική συγχώνευση του πορτοκαλιού και των μαγευτικών λουλουδένιων νοτών του περγαμόντου, συνοψίζει το πάθος της εταιρείας για τη δημιουργία εξαιρετικών φυτικών επιδορπίων που προσφέρουν μια άριστη γεύση και μια εναλλακτική επιλογή για τους καταναλωτές.

ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο

Η σειρά των φυτικών επιδορπίων ΔΩΔΩΝΗ Plant’d είναι κατάλληλη για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά, καθώς αυτά παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση τη βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού, ενώ δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά.
Επιπλέον, τα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό, με την ΔΩΔΩΝΗ να αποτελεί την πρώτη γαλακτοβιομηχανία στη χώρα μας που έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση στη συσκευασία για τα φυτικά της επιδόρπια.

Τα νέα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο είναι ήδη διαθέσιμα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε μονά κύπελλα 150g το καθένα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Πορτοκάλι-Περγαμόντο ως την τελευταία προσθήκη στη σειρά ΔΩΔΩΝΗ Plant’d. Με κύριο όραμα η ΔΩΔΩΝΗ να αποτελεί την πρώτη επιλογή του καταναλωτή σε όλες σχεδόν τις διατροφικές του ανάγκες, ο εμπλουτισμός της κατηγορίας των φυτικών επιδορπίων μας, αποτελεί μέρος του πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου που έχουμε δρομολογήσει και έλαβε χώρα στις σύγχρονες μονάδες παραγωγής που εγκαινιάσαμε πρόσφατα, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτή η γεύση αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ανώτερα φυτικά επιδόρπια που όχι μόνο ικανοποιούν τις αισθήσεις, αλλά και ευθυγραμμίζονται με την επιθυμία των καταναλωτών μας για βιωσιμότητα και ηθικές επιλογές. Στη ΔΩΔΩΝΗ, πιστεύουμε ότι η απόλαυση δεν πρέπει ποτέ να συμβιβάζεται. Με το Πορτοκάλι-Περγαμόντο, έχουμε συνδυάσει άψογα τις ζωντανές νότες εσπεριδοειδών με τη λεπτή, αρωματική ουσία του περγαμόντου, καταλήγοντας σε ένα επιδόρπιο που είναι πραγματικά ακαταμάχητο. Είμαστε σίγουροι ότι η νέα μας γεύση, θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους»

Δες όλα τα προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ εδώ: www.dodoni.eu

Διάβασε ακόμη:

World of Coffee 2023: Θα έχει άρωμα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Vegan Fiesta: Η γιορτή του εναλλακτικού τρόπου ζωής

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!