Νέα

ΔΩΔΩΝΗ: Άγνωστοι απέκτησαν κακόβουλα πρόσβαση στα Social Media της – Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

hacking

Ο κόσμος του διαδικτύου είναι τόσο όμορφα πλασμένος που μερικές φορές ξεχνάς ότι μπορεί να την πατήσεις, ακόμα κι εσύ που έχεις διασφαλίσει τα πάντα. Όχι, απαραίτητα γιατί δεν πρόσεχες, αλλά γιατί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που τους αρέσει να «παίζουν» με τα νεύρα σου και τον κόπο σου. Καμία φορά βγαίνουν και κερδισμένοι αρπάζοντάς σου δεκάδες ευρώ. Για μία τέτοια περίπτωση γράφω τώρα. Καθώς, μία δυσάρεστη είδηση ήρθε από την ομάδα γνωστής γαλακτοβιομηχανίας σχετικά με την κακόβουλη πρόσβαση που απέκτησαν άγνωστοι στα social media της.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή 23 Ιουνίου 2023, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ έχασε την πρόσβασή της στα social media της. Άγνωστοι απέκτησαν κακόβουλα πρόσβαση σε αυτά όπου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχουν ενδείξεις για άλλη κακόβουλη χρήση, εκτός από ελάχιστες μη εξουσιοδοτημένες δημοσιεύσεις. (ΕΥΤΥΧΩΣ)

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας

Πριν λίγο η εταιρεία φαίνεται να απέκτησε μερική πρόσβαση στο Instagram της και προέβη σε μία σημαντική ανακοίνωση – ενημέρωση για το ευρύ κοινό της, καθώς και για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό «Η Φέτα της Καρδιάς μας».

Διάβασε σχετικά

Διάβασε ακόμη:

Dance with Βίκος Cola στο Φεστιβάλ Δρόμος Καλαμάτας

7ο Φεστιβάλ Δωδώνης: Επιστρέφει με 7 μοναδικές εκδηλώσεις

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News