Εκδηλώσεις

Dance with Βίκος Cola στο Φεστιβάλ Δρόμος Καλαμάτας

Φεστιβάλ Δρόμος Καλαμάτας

3 ημέρες, 14 καλλιτέχνες, μία αξέχαστη εμπειρία μέσα στη φύση

Σε μία ακόμη ενέργεια στήριξης προχώρησε η Βίκος Cola στο 13ο Φεστιβάλ Δρόμος Καλαμάτας, το πιο ειδυλλιακό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και τις 30 Ιουλίου στον Πολυχώρο ΑΣΟ Παμίσου ΑΡΙΣΤρεις ημέρες γεμάτες χορό, μουσική και πολλαπλές παράλληλες δράσεις, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσα στους δεκατέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει φέτος το φεστιβάλ, είναι και οι: Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας και 100 °C, Ματούλα Ζαμάνη και Χατζηφραγκέτα, αγαπημένοι καλλιτέχνες οι οποίοι αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό. Παράλληλα, θα υπάρχουν δράσεις όπως δραστηριότητες στο ποτάμι, αναρρίχηση, εκθέσεις, γκράφιτι, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops, προβολές και πολλά άλλα, για μικρούς και μεγάλους.

Η Βίκος Cola αναλαμβάνει να δροσίσει τους  επισκέπτες αλλά και τους καλλιτέχνες, εκτινάσσοντας την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη. Χορός, θετική ενέργεια, αγαπημένη μουσική και… «Dancewith Βίκος Cola».

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων (Κ.Α.ΝΕ.), τη Novel Vox και την Flash Live.

Διάβασε ακόμη:

7ο Φεστιβάλ Δωδώνης: Επιστρέφει με 7 μοναδικές εκδηλώσεις

Navarino Challenge 2023: Άνοιξαν οι εγγραφές!

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News