Νέα

Σπουδαία διάκριση για δύο προϊόντα της ΟΛΥΜΠΟΣ στη SIAL

OLYMPOS SIAL 2022

Με διπλή διάκριση θα φύγει η Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε από την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμου και ποτού, SIAL 2022, στο Παρίσι, και πιο συγκεκριμένα το brand της, ΟΛΥΜΠΟΣ.

OLYMPOS SIAL 2022

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ομίλου στα κοινωνικά της δίκτυα, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού καινοτομίας, SIAL Innovation Selection, η ανεξάρτητη επιτροπή της διοργάνωσης βράβευσε το ελληνικό τσάι του βουνού και τα επιδόρπια βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ.

Το ελληνικό τσάι του βουνού με γεύσεις φρούτων και τα φυτικά επιδόρπια βρώμης ΚΑΡΠΟΣ, είναι τα δυο καινοτόμα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ που έλαβαν την εν λόγω διάκριση για την εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία.

OLYMPOS SIAL 2022

Όπως αναφέρει και η ίδια στην ανάρτησή της, η εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ εκπροσωπεί την κορυφαία ελληνική ποιότητα και γεύση στις αγορές του κόσμου, υπερήφανη για τα προϊόντα της που παράγονται από αγνά υλικά της ελληνικής φύσης.

Φαίνεται πως η σωστή έρευνα και οι επενδύσεις που πραγματοποιεί η ΟΛΥΜΠΟΣ τα τελευταία χρόνια, αποδίδουν καρπούς τόσο στους ίδιους όσο και στην ελληνική οικονομία, συμβάλλοντας παράλληλα στην ευρύτερη εικόνα της ελληνικής γαλακτοκομείας, σε διεθνές και ελληνικό επίπεδο.

Διάβασε ακόμη:

SIAL 2022: Κάποια ελληνικά γαλακτοκομεία θα μιλήσουν…γαλλικά!

Το SuperB Foods έχει το ιδανικό Halloween Offer για εσένα!

Έρχεται το 3ο Γαλάζιο Σάββατο

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!