Νέα

Έρχεται το 3ο Γαλάζιο Σάββατο

Σχεδόν ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί παροτρύνει το αγοραστικό κοινό να γιορτάσει μαζί της, το 3ο Γαλάζιο Σάββατο στηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα μέσα από τις αγορές του.

Για ένα ολόκληρο Σάββατο ως καταναλωτής επίλεξε να βάλεις στο καλάθι σου μόνο ελληνικά προϊόντα, που η παραγωγή και επεξεργασίας τους έχει γίνει εξ ολοκλήρου στην χώρα μας.

Η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολη για τις ελληνικές επιχειρήσεις και για όλους μας, και στηρίζοντας την ενέργεια της πρωτοβουλίας Μικροί Έλληνες Παραγωγοί, Γαλάζιο Σάββατο, ανακαλύπτουμε νέες γεύσεις και αρώματα, καθώς, επίσης «ταξιδεύουμε» τους ουρανίσκους μας σε διάφορα μέρη της χώρα μας. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να παραμείνουν στην εργασία τους ακολουθώντας παράλληλα το όραμά τους για αυτό που παράγουν.

Πως μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στο Γαλάζιο Σάββατο;

Με τρεις απλούς τρόπους μπορείς να στηρίξεις κι εσύ τη δράση:

  • Επιλέγεις ελληνικά προϊόντα από το μικρό φυσικό κατάστημα της γειτονιάς σου ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιλογής σου (Μπορείς να βρεις εκλεκτά προϊόντα της πρωτοβουλίας εδώ)
  • Έχεις κανονίσει βραδινή έξοδο για φαγητό με αγαπημένη παρέα; Επίλεξε ένα μαγαζί εστίασης που αναδεικνύει την ελληνική κουζίνα. Σημαντικό οι πρώτες του ύλες να παράγονται σε μεγάλο ποσοστό στην χώρα μας.
  • Αν διαθέτεις ο ίδιος κάποιο κατάστημα αναζήτησε νέα ελληνικά προϊόντα για τα ράφια σου και ενημερώσου για τους γευστικούς συνδυασμούς από τους παραγωγούς. Έπειτα, μεταλαμπάδευσε την πληροφορία στους πελάτες σου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι απαραίτητο τα ελληνικά προϊόντα να είναι από τον κλάδο του τροφίμου ή του ποτού. Ευτυχώς, για εμάς διαθέτουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σχεδόν απ’ όλους τους κλάδους.

Ας γίνει το Γαλάζιο Σάββατο η νέα μας ρουτίνα που θα στηρίξει την ελληνική παραγωγή.

Διάβασε ακόμη:

SIAL 2022: Οι ελληνικές συμμετοχές από τον κλάδο των αλκοολούχων ποτών

SIAL 2022: Οι ελληνικές συμμετοχές από τον κλάδο του κρέατος

Mataroa Gin: Η νέα προσθήκη στο portfolio της Beverage World

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!