Γαστρονομία

Kalon Κολωνάκι: Η αγνότητα της ελληνικής κουζίνας στο πιάτο μας

kalon κολωνάκι

Την ερχόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, ένα νέο εστιατόριο με ελληνικά αρώματα και γεύσεις, ανοίγει τις πόρτες του στο αριστοκρατικό Κολωνάκι, ονόματι Kalon.

Από τις μεσημεριανές ώρες μέχρι τις βραδινές, στο Kalon επικρατούν ως βασικά στοιχεία η ελληνική απλότητα στη γεύση, τα φυσικά υλικά στη διακόσμηση και η αυθεντική διασκέδαση.

Η αγνότητα της ελληνικής γαστρονομίας, παρουσιασμένη σε σύγχρονη μορφή, ξυπνάει τις πιο οικείες αναμνήσεις, καθώς τα πιάτα είναι εμπνευσμένα από τις πλούσιες γεύσεις, τα αρώματα και την παράδοση της χώρας μας, με ανώτερη ποιότητα σε πρώτες ύλες και κύριο συστατικό την αγάπη.

Την αισθητική του Kalon συνθέτουν υλικά όπως η πέτρα σε διαφορετικές μορφές, το ξύλο και το πράσινο μάρμαρο. Ενώ οι ελιές – ως το πανελλήνιο σύμβολό μας- και οι αποχρώσεις τους αγκαλιάζουν το χώρο. To στοιχείο της έκπληξης αποτυπώνεται σε σημείο της οροφής που προσομοιάζει τον έναστρο ουρανό.

Βάζω πλώρη λοιπόν για το Kalon στο Κολωνάκι και σύντομα θα σου πω περισσότερα για την εμπειρία που αποκόμισα, γευόμενη τα ελληνικά πιάτα του!

Kalon:

Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 14, Κολωνάκι

Διάβασε ακόμη:

Agrino: Εμπλουτίζει τη σειρά ρυζογκοφρετών με νέες γλυκιές γεύσεις

Δον Μόσκιο: Νέα άφιξη για τους λάτρεις του εκλεκτού κρέατος στη Νέα Κηφισιά!

Το Quintessa υπόσχεται υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις