Δον Μόσκιο Κηφισιά
Γαστρονομία

Δον Μόσκιο: Νέα άφιξη για τους λάτρεις του εκλεκτού κρέατος στη Νέα Κηφισιά!

Ο καταξιωμένος και δραστήριος Όμιλος Καστελλόριζο συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά, ανοίγοντας ένα ακόμη εστιατόριο στα βόρεια προάστια, αυτή τη φορά, για τους λάτρεις του εκλεκτού κρέατος, προσφέροντάς τους μία υψηλού επιπέδου γαστριμαργική εμπειρία. Το νέο εγχείρημα αυτό, φέρει το όνομα, Δον Μόσκιο.

Ο Δον Μόσκιο αντλεί την έμπνευση του από την καταγωγή του ιδρυτή του Ομίλου και στρέφεται στην ηπειρωτική διάλεκτο, σύμφωνα με την οποία το μοσχάρι αποκαλείται «μόσκιο». Έτσι, προκύπτει η περσόνα του ομώνυμου αρχοντικού Δον, που απολαμβάνει όχι μόνο το ποιοτικό κρέας, αλλά και όλα του τα συνοδευτικά, καθώς και τα εκλεπτυσμένα κρασιά, τα ιδιαίτερα αποστάγματα και τα ευφάνταστα cocktail. Η έδρα του Δον Μόσκιο, αντίστοιχα, δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στην Κηφισιά, σε έναν χώρο που αναδεικνύει τη φιλοξενία και την προσιτή πολυτέλεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, το μενού αυτού του bloody good meat εστιατορίου πρωταγωνιστούν οι premium κοπές, που αναδεικνύουν τα εκλεκτά μέρη του μοσχαριού και τα αξιοποιούν στο έπακρο μέσα από τις ιδανικές συνταγές του Chef de Cuisine Άγγελου Τζαν. Ο κατάλογος τιμά το μοσχάρι άριστης ποιότητας, όχι μόνο στα εξαιρετικής τεχνικής
κυρίως πιάτα, αλλά και σε ορεκτικά όπως το βοδινό μεδούλι και τα κεφτεδάκια από
black angus. Από τις προτάσεις δεν λείπει ο ελληνικός βιολογικός χοίρος Iberico,
ενώ το burger προσφέρεται και σε μία εναλλακτική και πρωτότυπη εκδοχή από κιμά
προβατίνας. Εκτός σχάρας, οι επιλογές δελεάζουν με πιάτα που προσεγγίζουν
δημιουργικά και ανατρεπτικά τις κλασικές συνταγές του μουσακά, του φρικασέ και
του μαγειρευτού κόκορα.

Η λίστα των κρασιών είναι πλούσια με ιδιαίτερες επιλογές ελληνικής και ξένης
προέλευσης, ενώ τα αποστάγματα έχουν την τιμητική τους με ξεχωριστές προτάσεις
από όλο τον κόσμο.

Θέλεις να μάθεις κι άλλα; Υπομονή, τα υπόλοιπα θα σου τα πω, αφού κάνω την επίσκεψή μου και δοκιμάσω όλα τα λαχταριστά καλούδια που δημιουργούν στον Δον Μόσκιο.

Δον Μόσκιο
Ιλισίων 13, Κηφισιά 145 64
Τηλέφωνο: 2106203300

Διάβασε ακόμη:

Το Λιμάνι: Παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις ένα κλικ από την Αθήνα

Amber Athens: Ένας all day προορισμός με υπέροχες μεσογειακές γεύσεις!

Το Quintessa υπόσχεται υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!