Νέα

Agrino: Εμπλουτίζει τη σειρά ρυζογκοφρετών με νέες γλυκιές γεύσεις

agrino

Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της ελληνικής Agrino, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της. Έτσι, σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας των ρυζογκοφρετών με σοκολάτα Agrino στην ελληνική αγορά, η σειρά εμπλουτίζεται με τρεις πρωτοποριακές γεύσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της κατηγορίας και απογειώνουν τις γλυκιές ρυζογκοφρέτες!

Στη σειρά ρυζογκοφρετών με επικάλυψη, που ως τώρα περιλάμβανε τις ιδιαιτέρως
αγαπητές γεύσεις για μικρούς και μεγάλους, Βέλγικη Μαύρη Σοκολάτα και Σοκολάτα Γάλακτος, προστίθενται τρεις ακόμη μοναδικές προτάσεις γλυκιάς απόλαυσης με εκλεκτά συστατικά κορυφαίας ποιότητας. Συγκεκριμένα, η Agrino εμπλουτίζει τη σειρά με τις Ρυζογκοφρέτες με Λευκή Σοκολάτα και αληθινούς κόκκους καφέ Espresso, τις Ρυζογκοφρέτες με Καραμέλα και πλούσια κομμάτια Salted Caramel, τις Ρυζογκοφρέτες με Γιαούρτι και αληθινά κομμάτια Φράουλας.

Οι νέες λαχταριστές ρυζογκοφρέτες προσφέρουν ενέργεια και απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού είναι πηγή φυτικών ινών, περιέχουν 74-84 θερμίδες ανά τεμάχιο, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η σειρά παράγεται με βασικό συστατικό το αγαπημένο ελληνικό ρύζι Agrino.

Διάβασε ακόμη:

Μαρμελάδα μελομακάρονο έχεις δοκιμάσει; Μάλλον ήρθε η ώρα!

Βιολογική Φέτα Μενοίκιο: Σήκωσε το Super Gold στα World Cheese Awards 2021

Δον Μόσκιο: Νέα άφιξη για τους λάτρεις του εκλεκτού κρέατος στη Νέα Κηφισιά!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!