Νέα

Mataroa Gin: Η νέα προσθήκη στο portfolio της Beverage World

Mataroa Gin & Mataroa Pink

Σε μία σημαντική συνεργασία προχώρησαν η ποτοποιία – αποσταγματοποιία Μελισσανίδη και η Beverage World. Η οικογένεια Mataroa Gin, η οποία περιλαμβάνει το Mataroa Mediterranean Dry Gin, το Mataroa Pink, καθώς και όσα προϊόντα ακολουθήσουν κάτω από την «ομπρέλα» του brand, θα διανέμονται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της διανομής αλκοολούχων ποτών, την Beverage World.

Αρχές του μήνα ξεκίνησε επίσημα η νέα συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις των καλών αποσταγμάτων σε όλη την Ελλάδα, να αποκτήσουν ευκολότερη πρόσβαση στο πρώτο σε πωλήσεις ελληνικό premium gin. Σκοπός της συνεργασίας είναι, πλέον, να φτάσει σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.

Mataroa Gin: Ένα gin-ταξίδι στις ακτές της Μεσογείου

Το Mataroa Mediterranean Dry Gin είναι αποσταγμένο και εμφιαλωμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το χαρμάνι του πηγάζει από τα πολύτιμα συστατικά των μεσογειακών χωρών. Χάρη στην εκατονταετή εμπειρία της ποτοποιίας – αποσταγματοποιίας Μελισσανίδη, το οποίο υπογράφει, χαρίζει ένα μοναδικό experience δυνατών γεύσεων και αρωμάτων στους οπαδούς των gin.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το συγκεκριμένο brand, επισκέψου την ιστοσελίδα του εδώ mataroagin.com

Διάβασε ακόμη:

Κλιάφα: «Τιμή τους και καμάρι τους», το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο

Food Expo 2022: Όλα όσα ξεχώρισα

Πελάδα σημαίνει Μεσολόγγι, σημαίνει ούζο με τη συνοδεία της καλής παρέας!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!