Νέα

Mataroa Gin: Πίνουμε cocktail «στην υγειά των θαλασσών»

Mataroa Gin Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών απολαμβάνοντας ένα signature cocktail με Mataroa Gin.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών στις 8 Ιουνίου, το Mataroa Gin, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, επιλέγει να στηρίξει την περιβαλλοντική οργάνωση Ghost Diving Greece, μέσα από μια μοναδική δράση με τίτλο “Message in a Bottle”, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την θαλάσσια ρύπανση.

Message in a Bottle

Το project “Message in a Bottle” περιλαμβάνει την δημιουργία ενός Signature Cocktail, το οποίο αντλεί έμπνευση από την δράση της οργάνωσης Ghost Diving Greece. Για μια ολόκληρη εβδομάδα, από 8 ως 15 Ιουνίου 2023, αν είσαι fan της μοναδικής γεύσης του Mataroa Gin θα μπορείς να απολαύσεις το cocktail σου και παράλληλα να στηρίξεις το έργο της Ghost Diving Greece, τον καθαρισμό των θαλασσών και την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματός μας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε εννέα bar σε όλη την Ελλάδα.

Στην πρωτοβουλία “Message in a Bottle” συμμετέχουν τα παρακάτω bars: 

  • Θερμαϊκός (Θεσ/νίκη)
  • 115 (Καβάλα)
  • Cottage (Θεσ/νίκη),
  • The Dalliance House (Αθήνα)
  • Belair (Κομοτηνή)
  • Coup (Αριδαία),
  • Factory (Φλώρινα)
  • Bittersweet (Τρίκαλα)
  • Μπλε Παπαγάλος (Αθήνα)
Message in a Bottle poster

«Στα 1800, ένα μπουκάλι στο βυθό της θάλασσας ήταν ένα εύρημα δυνητικά ρομαντικό. Σήμερα είναι ανησυχητικό, και δυστυχώς, δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των θαλασσών», αναφέρει η Νόπη Ρωμανίδου, Sales & Marketing Director του Μataroa Gin.

Ανακάλυψε εδώ το Mataroa Gin

«Το θαλάσσιο περιβάλλον βάλλεται όσο ποτέ άλλοτε. Το μπουκάλι της εκστρατείας μεταφέρει μήνυμα αγωνίας από τα βάθη της θάλασσας για τις καταστροφικές συνέπειες της ανθρώπινης δραστηριότητας στο οικοσύστημα.» είπε ο Νίκος Βαρδάκας, Συντονιστής της Ghost Diving Greece.

Μάθε περισσότερα για τη δράση εδώ.

Διάβασε ακόμη:

Chalkida Street Food Festival 2023: Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις και πολλή μουσική

Σπουδαία νέα για το Μενοίκιο: Έλαβε την 1η θέση στον Αγροδιατροφικό επιταχυντή

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!