Back To School

Τα σχολικά προϊόντα που θα επιλέξεις φέτος!

back to school

Ο Σεπτέμβριος ήρθε. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς θα ηχήσει. Ένας κρύος ιδρώτας σε έχει πιάσει για τα φετινά σχολικά προϊόντα. Ωστόσο, θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις λίγο, καθώς, σήμερα θα σου δώσω ένα χέρι βοηθείας.

Η καλή ποιότητα και ανθεκτικότητα στα σχολικά θα σε γλιτώσουν από περιττά έξοδα!

Τα σχολικά προϊόντα είναι ο πονοκέφαλος του φθινοπώρου καθώς, εάν δεν προσέξεις την ποιότητά τους, θ’ αγοράσεις καινούργια σύντομα. Στις μέρες μας δεν είναι οικονομικά εφικτό. Γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξα να σου προτείνω προϊόντα για το σχολείο, που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τα μοναδικά σχέδιά τους, που φέρουν την υπογραφή της ελληνικής βιομηχανίας επεξεργασίας χάρτου, SKAG!

Για τα παιδιά του νηπιαγωγείου

Ζωγραφική

Ψάχνεις το ιδανικό χαρτί για ζωγραφική στο νηπιαγωγείο; Το μπλοκ πολυγράφου – ιχνογραφίας είναι το κατάλληλο προϊόν για την πρώτη επαφή του παιδιού σου με την ζωγραφική.

Εκτός, από την ενασχόληση με την ζωγραφική στο νηπιαγωγείο, το παιδί κάλλιστα μπορεί να ζωγραφίσει και στο σπίτι. Η SKAG διαθέτει τα τετράδια καρφίτσα Α4 “ZAZOO Παίζω με τα χρώματα” με 12 διαφορετικές ζωγραφιές, ώστε να αναπτύξει την φαντασία του και να τις γεμίσει με τα χρώματα της αρεσκείας του.

Για τα παιδιά του δημοτικού

Εδώ τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα, ιδίως, αν έχεις παιδί που πάει πρώτη δημοτικού. Για να σε διευκολύνω όμως, σου προτείνω τα απολύτως απαραίτητα κι αυτά που διαθέτουν ποιότητα, ποικιλία σε χρώματα και σε γράμμωση.

Τετράδια

Τ’ αγαπημένα τετράδια Διεθνές Super έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την λίστα. Αφού είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει, να γράφει τις πρώτες του λεξούλες.

Τα μεγαλύτερα παιδιά του δημοτικού ίσως να θέλουν να παίξουν με περισσότερα σχέδια και χρώματα. Οι σειρές emoji by britto και neon kidz περιέχουν τετράδια καρφίτσα που φτιάχνουν την διάθεση και καλλιεργούν την φαντασία του παιδιού.

Μπλοκ Ζωγραφικής

Στο μάθημα των καλλιτεχνικών τα μπλοκ ζωγραφικής είναι από τα βασικά εργαλεία. Τα μπλοκ ζωγραφικής No6 της SKAG έχουν σπιράλ υψηλής αντοχής, ιδιαίτερα σχέδια για όλους και 101 φύλλα για να περάσει αρκετό καιρό.

Για τα παιδιά του γυμνασίου & του λυκείου

Θεματικά Τετράδια

Καθώς μεγαλώνει το παιδί αλλάζει η αισθητική του και οι ασχολίες του. Αυτό μπορείς εύκολα να το παρατηρήσεις στις αγορές του. Έτσι, λοιπόν θα παρατηρήσεις ότι και τα σχολικά αλλάζουν το ίδιο. Αντί για απλά τετράδια, φεύγουμε και πάμε στα θεματικά τετράδια. Η ελληνική εταιρεία, SKAG, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε αυτά.

Ενδεικτικά μπορείς να δεις τις παρακάτω εικόνες.

Εάν, όμως έπρεπε να ξεχωρίσω δύο είναι η Black & White και η University PP Διαφανές. Η πρώτη ξεχωρίζει για τα μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά της ενώ η δεύτερη για τα δυνατά μηνύματα που περνά μέσα από τα εξώφυλλά της.

Μπλοκ Σχεδίου

Στην ηλικία αυτή αρχίζει το μυαλό του να κατευθύνεται προς μία επαγγελματική οδό. Άλλο παιδί λατρεύει τα μαθηματικά, άλλο τα πιο θεωρητικά και άλλο οδεύει προς τα καλλιτεχνικά. Αν το παιδί σας οδεύει προς την τελευταία οδό, τότε ένα καλής ποιότητας μπλοκ σχεδίου είναι απαραίτητο για τις δραστηριότητές του.

μπλοκ σχεδίου skag

Σχολικά είδη για όλους!

Η λίστα αυτή δεν περιέχει ένα δύο προϊόντα για συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ αλλά καλύπτει ένα μεγάλο ηλικιακό εύρος καθώς είναι χρήσιμα για όλους, ακόμα και για εσένα που δουλεύεις σε κάποιο γραφείο, και είναι υψηλής ποιότητας.

  • Ακαδημαϊκά Ημερολόγια: Το must have προϊόν για να οργανώσεις σωστά την χρονιά σου!
  • Ντοσιέ Λάστιχο: Οι φωτοτυπίες δεν θα ξαναχαθούν!
ντοσιέ λάστιχο skag
  • Μπλοκ Σημειώσεων: Για τις υποχρεώσεις του φροντιστηρίου ή για τις λίστες του σούπερ μάρκετ
  • Κλασέρ: Για την σωστή οργάνωση του παιδικού, φοιτητικού ή επαγγελματικού γραφείου

Κλείνοντας, να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά και θα περιμένω τις εντυπώσεις σου από τις φετινές σχολικές αγορές.

Ανακάλυψε όλα τα σχολικά προϊόντα της ελληνικής βιομηχανίας επεξεργασίας χάρτου, SKAG σε ένα βιβλιοχαρτοπωλείο.

Περισσότερα εδώ

Διάβασε ακόμη:

emoji by BRITTO: Η νέα σειρά που εμπνέει αισιοδοξία

6 content creators μιλούν για τα ελληνικά προϊόντα που τους κέρδισαν!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!