Εκδηλώσεις

Gaming βιομηχανία: Με επιτυχία συστήθηκαν τα ελληνικά προϊόντα στο κόσμο της

Τα αναψυκτικά Κλιάφα στην εκδήλωση του Make Your Way για την gaming βιομηχανια

Content creators και σπουδαίοι επαγγελματίες του χώρου δεν έλειψαν από την εκδήλωση!

Το δεύτερο μεγάλο ραντεβού μας, το οποίο διοργάνωσα με σκοπό να φέρω σε επαφή τα σπουδαία και άκρως ποιοτικά ελληνικά προϊόντα μας με την gaming βιομηχανία, και συγκεκριμένα με το κοινό της, ολοκλήρωσε το στόχο του.

Ειδικότερα, η ιδιαίτερη ανταπόκριση από το gaming και μη κοινό, στην εκδήλωση που πραγματοποίησα, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στον ιστορικό χώρο «Ωραία Ελλάς», σε συνεργασία με το Gamelab, κατάφερε να του επικοινωνήσει τα σημαντικά εκείνα χαρακτηριστικά στα οποία τα ελληνικά προϊόντα αξίζουν μία θέση σε αυτό τον χώρο. Σε έναν χώρο, στον οποίο βλέπουμε καθημερινά να επενδύουν χρόνο και χρήμα, τόσο το καταναλωτικό κοινό όσο και επιχειρήσεις από διάφορους τομείς.

Οι πρακτικές προβολής των ελληνικών προϊόντων στην gaming βιομηχανία

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δώσαμε εύκολες προτάσεις – ιδέες στους gamers του χώρου ώστε τα ελληνικά προϊόντα να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς τους. Επίσης, μοιραστήκαμε στα ελληνικά brands τις ιδιαιτερότητες του χώρου και τις πρακτικές ανάπτυξης του awareness τους για να κάνουν ένα δυνατό βήμα στην gaming βιομηχανία με απλά, αλλά κυρίως μεθοδικά βήματα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέραμε την στρατηγική περιεχομένου της Epic Games, στο ιδιαίτερα αγαπητό στις μικρότερες ηλικίες video game της, το Fortnite. Στο οποίο η εταιρεία για να διατηρήσει το ενδιαφέρον των παικτών της, αλλά και να γίνει πιο προσελκύσιμο στους διαφημιστές της αγοράς, ανά διαστήματα συνάπτει δυνατές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες από τον χώρο της ομορφιάς, της μόδας, του φαγητού και του κινηματογράφου. Στην συνέχεια, επισημάναμε ότι σύμφωνα με όσα ήδη συμβαίνουν στο μετα-κόσμο που χτίζουν οι άνθρωποι της τεχνολογίας, η διείσδυση στο χώρο της gaming βιομηχανίας με σκοπό το brand awareness – συνεπώς και την αύξηση των πωλήσεων, ήδη έχει θεωρηθεί must have χώρος από τους ειδικούς της αγοράς.

Τα ελληνικά σνακ που έκαναν την εμφάνισή τους

Κατά την διάρκεια των συνομιλιών μας απολαύσαμε τα χωρίς συντηρητικά, ελληνικά αναψυκτικά Κλιάφα με το κοινό να δηλώνει ενθουσιασμένο με την περίφημη βυσσινάδα του.

Λεμονάδα και βυσσινάδα χωρίς ζάχαρη από τον Κλιάφα

Το απόλυτο ίσως σνακ της ημέρας ήταν οι γεμιστές μπουκίτσες μου με αλείμματα φρούτων, που περιείχαν λευκή και μαύρη σοκολάτα. Μία προσφορά της εταιρείας Γλυκάκι, ως μία πρόταση στους gamers για εναλλακτικό σνακ, ενώ παίζουν το αγαπημένο τους video game.

Προϊόντα Κλιάφα και Γλυκάκι στην εκδήλωση του Make Your Way

Η digital εκδοχή της εκδήλωσης στην Νο1 πλατφόρμα livestream της gaming βιομηχανίας, στο Twitch!

Ανάμεσα στα σημαντικά πρόσωπα της gaming – livestreaming σκηνής που δήλωσαν παρόντες σε αυτήν ήταν ο Gaming Asylum(Τάσος Καραλιάς), ο NoPlanGamers(Μάριος Τουτουτζής), η Antigonizer (Αντιγόνη Ρουμελιώτη) και η JanjusTV(Χρύσα Ζαχάρη). Τα οποία πρόσωπα θα μεταφέρουν την εκδήλωση digital σε συνεργασία με το Gamelab, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας livestream, Twitch. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν θα μάθεις λίαν συντόμως εδώ και στα social media του Make Your Way.

Το Gamelab Hub στην εκδήλωση του Make Your Way για την gaming βιομηχανια

Ως Make Your Way, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την Οικογένεια Κλιάφα και το Γλυκάκι για την εμπιστοσύνη, την εποικοδομητική συνεργασία και την μεγάλη τους προσφορά, την SKAG για τα εκπληκτικά emoji by BRITTO δώρα, το Gamelab για την θερμή υποστήριξή του, καθώς και εσένα που ήρθες Σάββατο πρωί και ανταλλάξαμε απόψεις, ιδέες και γνώσεις για τα ελληνικά προϊόντα και την gaming βιομηχανία!

Φωτογραφική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καυγαλάκης

Διάβασε ακόμη:

emoji by BRITTO: Η νέα σειρά που εμπνέει αισιοδοξία

Κλιάφα: «Τιμή τους και καμάρι τους», το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο

Το Γλυκάκι του Γιώργου και της πανέμορφης Κύμης στη πιο δημιουργική του φάση!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!