Εκδηλώσεις

Εκδήλωση: Τα ελληνικά προϊόντα συστήνονται στον κόσμο της gaming βιομηχανίας

Εκδήλωση: Τα ελληνικά προϊόντα συστήνονται στον κόσμο της gaming βιομηχανίας

Η εκδήλωση που ενώνει τα ελληνικά προϊόντα με τον κόσμο του gaming

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι ως Make Your Way, σε συνεργασία με το GameLab, διοργανώνουμε αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου, την εκδήλωση με θέμα «Τα ελληνικά προϊόντα συστήνονται στον κόσμο της gaming βιομηχανίας», της οποίας σκοπός είναι να γεφυρωθεί η απόσταση και να γίνει η πρώτη επαφή των Ελλήνων gamers με τα ελληνικά brands, ενώ από την άλλη μεριά, να παρουσιάσουμε μέσα από την συζήτηση τις εμπορικές δυνατότητες, που έχει ο χώρος του gaming, στις ίδιες τις εταιρίες. Με κυριότερο παράδειγμα, την διείσδυση στην καθημερινότητα των gamers, ελληνικών σνακ, μέσω των οποίων θα καλύπτουν τις ανάγκες τους κατά την διάρκεια των gaming δραστηριοτήτων τους, στηρίζοντας παράλληλα την εκάστοτε εταιρία και κατ’ επέκταση την τοπική οικονομία

Ανεβείτε level με τα απόλυτα ελληνικά προϊόντα!

Όπως είναι λογικό, πριν αποφασίσει κάποιος να αρχίσει να στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα, θα πρέπει πρώτα να έχει μια ιδέα για αυτά, από που προέρχονται και το κυριότερο… τι γεύση έχουν. Έτσι λοιπόν, θα υπάρχει και το ανάλογο κομμάτι της γευσιγνωσίας, με σκοπό να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Ωστόσο, έχω φροντίσει ώστε οι γευστικοί κάλυκές σου να μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι προσφέροντάς σου τα απόλυτα ελληνικά προϊόντα που δοκιμάζοντάς τα θα σε πάνε σε άλλο…level.

Η Οικογένεια Κλιάφα θα βρίσκεται εκεί για να σε δροσίσει με τα περίφημα αναψυκτικά του και τους χυμούς του, το Γλυκάκι θα συστήσει στο κοινό τα ιδιαίτερα γευστικά αλείμματά του, που προτείνονται τόσο για το πρωινό όσο και για να καλύψουν μια ενδεχόμενη λιγούρα ενός gamer, ενώ η SKAG θα συστήσει στο gaming κοινό, τα νέα emoji by BRITTO.

Το Gamelab δίνει το παρόν παρέα με τους streamers του

Αγαπημένοι Έλληνες streamers του Gamelab Hub θα δώσουν την παρουσία τους συμμετέχοντας στην κουβέντα μας για την διείσδυση των ελληνικών προϊόντων στον κόσμο του gaming αναφέροντας ουσιαστικά τους τρόπους. Η συνεργασία του Make Your Way με το Gamelab δεν θα μείνει όμως μόνο στο κομμάτι της εκδήλωσης, καθώς, μετά το πέρας αυτής, πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο Digital Event, μέσω του οποίου οι streamers, θα βάλουν τις ποδιές τους και σαν άλλοι επίδοξοι σεφ, θα πρέπει να φέρουν εις πέρας (μέσω livestream) τις μαγειρικές αποστολές που θα τους αναθέσω, έχοντας και αρκετές εκπλήξεις κατά την διάρκεια των μεταδόσεων αυτών. Μαγειρικές και μη…

Τοποθεσία

Η εκδήλωση δεν θα φιλοξενηθεί σ ’έναν οποιοδήποτε χώρο. Βρήκα τον πλέον κατάλληλο για να συνδέσει τους δύο «κόσμους». Το ιστορικό καφενείο “Η Ωραία Ελλάς”, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 59, στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση από τους σταθμούς του μετρό, στο Μοναστηράκι. Ώρα έναρξης 11:00 π.μ έως 03:00 μ.μ.

Πληροφορίες: 

«Τα ελληνικά προϊόντα συστήνονται στον κόσμο της gaming βιομηχανίας»

Η Ωραία Ελλάς, Μητροπόλεως 59, Μοναστηράκι

Σάββατο 04 Ιουνίου, 2022

11:00 – 15:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 

*Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης επιθυμεί να πιει ή να φάει κάτι πέρα από τα υπάρχοντα της εκδήλωσης, το κόστος επιβαρύνει τον ίδιο.

Χορηγοί: Οικογένεια Κλιάφα, Γλυκάκι, SKAG

Φωτογραφική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καυγαλάκης

Διάβασε ακόμη:

emoji by BRITTO: Η νέα σειρά που εμπνέει αισιοδοξία

Κλιάφα: «Τιμή τους και καμάρι τους», το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο

6 content creators μιλούν για τα ελληνικά προϊόντα που τους κέρδισαν!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!