Εκδηλώσεις

Το 2ο Cooking Stream είναι εδώ με μοναδικές ελληνικές συνταγές!

cooking stream αλα ελληνικά

Μετά την επιτυχία της δια ζώσης εκδήλωσής μας με θέμα: «Τα ελληνικά προϊόντα συστήνονται στον κόσμο της gaming βιομηχανίας», που πραγματοποίησα σε συνεργασία με το Gamelab, ήρθε η στιγμή για την digital εκδοχή της. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τους δυναμικούς content creators του οργανισμού, το Σάββατο 16 Ιουλίου, ώρα 19:00 μ.μ, στο κανάλι του Gamelab, θα μαγειρέψουμε αγαπημένες ελληνικές συνταγές.

NoPlanGamers & JanjusTV «παίζουν» με τα ελληνικά προϊόντα για το επόμενο level

Σε αυτό το live την θέση του μάγειρα θα την έχουν αποκλειστικά οι content creators που θα συμμετέχουν ακολουθώντας τις οδηγίες μου. Ο Μάριος Τουτουντζής aka ΝοPlanGamers παρέα με την Χρύσα Ζαχάρη aka JanjusTV θα έχουν από μία αποστολή ο καθένας τους. Να βγάλουν εις πέρας τις συνταγές που θα έχω δημιουργήσει αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα χρησιμοποιώντας ελληνικές πρώτες ύλες.

Τα προϊόντα – πρωταγωνιστές στις ελληνικές συνταγές μας

Το μενού της ημέρας που θα φέρει την υπογραφή μου θα περιλαμβάνει τυλιχτά χειροποίητα σουβλάκια μαριναρισμένα με την εξαιρετική μουστάρδα σύκου από την ευβοϊκή εταιρεία, Γλυκάκι, και ένα αμαρτωλό προφιτερόλ με μία παραλλαγή που θα συζητηθεί.

Κατά την διάρκεια του cooking stream μας η καλοκαιρινή δροσιά των ελληνικών αναψυκτικών της Κλιάφα θα συνοδεύει τις συνταγές μας ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουμε την απόλυτη συνταγή για ελληνικό cocktail αυστηρά για ενήλικες.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το πέρας του livestream όλες οι ελληνικές συνταγές μου θα δημοσιευθούν εδώ, οπότε σε περίπτωση που χάσεις κάποια, θα γνωρίζεις ήδη από σήμερα, που θα μπορέσεις, να την βρεις.

Ακολούθησε το κανάλι του GamelabGR εδώ για να μπορείς να παρακολουθήσεις πρώτος το Cooking Stream μας, στις 16 Ιουλίου!

Διάβασε ακόμη:

Gaming βιομηχανία: Με επιτυχία συστήθηκαν τα ελληνικά προϊόντα στο κόσμο της

Κλιάφα: «Τιμή τους και καμάρι τους», το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο

6 content creators μιλούν για τα ελληνικά προϊόντα που τους κέρδισαν!

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!