Επικαιρότητα

School & Office North 2023: Η SKAG συμμετέχει με ανανεωμένη ταυτότητα

School & Office North 2023 x SKAG

Από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Δ.Ε.Θ. HELEXPO στη Θεσσαλονίκη

Έχεις κατάστημα στο χώρο των αναλώσιμων ειδών στη Βόρεια Ελλάδα; Η SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην Ελλάδα, συμμετέχει για 2η φορά στην Έκθεση School & Office North 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 11 με 13 Μαρτίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, HELEXPO.

Η έκθεση School & Office North

Η διοργάνωση της School & Office North λαμβάνει χώρα για 2η φορά μετά το 2018 στη Βόρεια Ελλάδα. Η ίδια αποτελεί μέχρι σήμερα τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική δράση στην Μακεδονία για τον κλάδο παραγωγής, εμπορίας, χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ και αναλωσίμων γραφείου. Την έκθεση απαρτίζουν κορυφαίοι Έλληνες κατασκευαστές, εισαγωγείς, χονδρέμποροι, αντιπρόσωποι και διανομείς προϊόντων και υπηρεσιών σχετικών με το αντικείμενό της, καθώς και αντίστοιχοι Φορείς, Οργανισμοί, Σωματεία και Συνεταιρισμοί.

SKAG & ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα

Φέτος η εταιρεία SKAG μέσα από ένα σύγχρονης αισθητικής περίπτερο, έκτασης 133 τ.μ., σε προσκαλεί στη School & Office North 2023 να περιηγηθείς και να γνωρίσεις από κοντά την ευρεία γκάμα των προϊόντων από όλες τις κατηγορίες που διαθέτει, όπως: τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, θεματικά τετράδια, μπλοκ γραφής, κλασέρ γραφείου, μπλοκάκια και πολλά ακόμη είδη. Επιπλέον, θα σου παρουσιάσει την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, με το σύγχρονης αισθητικής λογότυπο και τη νέα κατηγοριοποίηση των προϊόντων της, η οποία διακρίνεται σε τέσσερις πυλώνες: την Μάθηση, την Οργάνωση, τη Δημιουργία και το Παιχνίδι.

Η Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας SΚΑG, Πόπη Σκαγιά, ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε ευτυχείς που για 2η φορά, είμαστε εδώ και συμμετέχουμε στην Έκθεση School & Office North, μια έκθεση που θα θέλαμε σαν κλάδος να καθιερώσουμε στη Βόρεια Ελλάδα, για τον κλάδο μας. Ανυπομονούμε και φέτος να μας τιμήσουν με την παρουσία τους πελάτες και επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδος, ώστε να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των καινοτόμων προϊόντων της SKAG, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη και στην ανάγκη μας να διατηρούμε άσβεστο το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού στο χρόνο.»

Σύμφωνα με πληροφορίες και την πρόσφατη παρουσία της εταιρείας στην GRAPHICA, η ανανεωμένη εικόνα της SKAG θα καταστεί το επόμενο σύμβολο έμπνευσής σου και ένα συνεχές εργαλείο δημιουργικότητας.

Διάβασε ακόμη:

Ο Θεσσαλός με τα τυριά του

Το ροζ άλειμμα που θα αγαπήσεις

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!