Νέα

Η HORECA 2023 στο Make Your Way

Gastronomy Lab - HORECA

Έφτασε η αγαπημένη στιγμή του Τουρισμού, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης

Με αξιοσημείωτη επιτυχία άνοιξε τις πύλες της η HORECA 2023, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι καινοτόμες ιδέες και οι εμπορικές συναντήσεις κυριάρχησαν.

Οι 500 εκθέτες έμειναν εντυπωσιασμένοι και ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι μπορεί να ήταν μόνο η πρώτη ημέρα της έκθεσης, ωστόσο οι επισκέπτες είχαν έρθει αποφασισμένοι να συζητήσουν μαζί τους για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους και να βρουν λύσεις στα θέματα που απασχολούν το ξενοδοχείο τους ή το εστιατόριο και το καφέ τους και να φύγουν από την έκθεση με πραγματικές προτάσεις και ιδέες, αλλά και φυσικά τέλος να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες.  

Τα Special Events δεν έλειπαν την 1η μέρα από την HORECA 2023

Πόλος έλξης για τους συμμετέχοντες τα special events που έγιναν τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της μεγαλύτερης έκθεσης για τον Τουρισμό, την Καφεστίαση και την Μαζική Εστίαση. Δικαιολογημένα, αφού σκοπός των παράλληλων εκδηλώσεων είναι να ενημερώσουν εταιρείες και κοινό για τις τάσεις της εποχής αλλά και για να παρουσιάσει κάποιες λύσεις στα επίκαιρα προβλήματα των κλάδων.

Η έκθεση φιλοξένησε το 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας που διοργανώθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος σε συνεργασία με την Phocuswright. Στελέχη του hospitality παγκοσμίου βεληνεκούς ανέλυσαν τις τάσεις που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα της φιλοξενίας και ανέδειξαν τη βιωσιμότητα ως μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τόσο οι παρουσιάσεις του HORECA Lab όσο και του Gastronomy Lab. Οι εισηγήσεις και τα panel κέντρισαν το ενδιαφέρον επισκεπτών αλλά και εκθετών που γέμισαν τα stages που είχαν στηθεί στα Hall 1 και Hall 4 αντίστοιχα. 

Περισσότερα σχετικά με τις παράλληλες εκδηλώσεις εδώ

Ως Make Your Way θα βρεθώ εκεί για να ανακαλύψω, καθώς και να δοκιμάσω όλες τις νέες προτάσεις μικρών και μεγάλων εταιρειών της χώρας, τη 2η και 3η ημέρα της HORECA 2023.

Περισσότερα σύντομα εδώ και στα social media της ιστοσελίδας.

Διάβασε ακόμη:

Ο Θεσσαλός με τα τυριά του

HORECA 2023: Νέες προτάσεις και ανανεωμένη γκάμα θα δούμε από την Beverage World

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!