Νέα

Η E-LA-WON συμμετέχει στη Food Expo 2023

Elawon Olive Oil Logo

Από τις 18 Μαρτίου ως τις 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα

Η E-LA-WON, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ελαιολάδου, συμμετέχει για μία ακόμη φορά στη μεγαλύτερη και ίσως σημαντικότερη έκθεση για τα τρόφιμα και τα ποτά στη χώρα μας, αλλά και ευρύτερα στην περιοχή της Ν.Α Ευρώπης, στη Food Expo 2023.

Συγκεκριμένα, στο Hall 1, Stand C03.14, του Metropolitan Expo, από τις 18 Μαρτίου ως τις 20 Μαρτίου, η E-LA-WON, θα παρουσιάσει τα εκλεκτά προϊόντα μεσογειακής διατροφής και παράδοσης (εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ελιές, μέλια, σαπούνια) βασισμένα σε αυθεντικές συνταγές από επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σημαντικό είναι ότι αρκετά απ’ αυτά – ιδίως οι premium συσκευασίες της εταιρείας- έχουν δεχθεί πολλαπλά βραβεία, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με την ίδια, σκοπός της είναι να προσφέρει γνήσιο ελαιόλαδο, να καλλιεργεί τα ελαιόδεντρά της με φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους, να δείχνει το μέγιστο σεβασμό στους νόμους της Μητέρας Φύσης, να εμπλουτίζει το έδαφος με παραδοσιακό τρόπο όπως έκαναν οι παππούδες, καθώς και να επικοινωνεί σε όλους εμάς τα οφέλη τόσο των προϊόντων της όσο και της μεσογειακής διατροφής όπου εντάσσονται αυτά.

Σε περίπτωση που είσαι επαγγελματίας και ενδιαφέρεσαι να προγραμματίσεις ραντεβού μαζί της για να δοκιμάσεις τα εξαίρετα προϊόντα E-LA-WON στη Food Expo, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα μέσω email στο: [email protected].

Περισσότερα σχετικά με την E-LA-WON εδώ

Διάβασε ακόμη:

School & Office North 2023: Η SKAG συμμετέχει με ανανεωμένη ταυτότητα

Ο Θεσσαλός με τα τυριά του

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!