Νέα

SIAL 2022: Οι ελληνικές συμμετοχές από τον κλάδο των αλκοολούχων ποτών

sial 2022 inspire food business

Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώνεται από 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι. Η SIAL έχει μία ιστορία πενήντα και πλέον χρόνια, αποτελεί θεσμό στον κλάδο του τροφίμου και του ποτού, και φυσικά, ίσως η μεγαλύτερη έκθεση του χώρου στον κόσμο για φέτος.

Η χώρα μας δίνει την δική της παρουσία, στη SIAL 2022, με περισσότερες από 150 συμμετοχές. Σήμερα επέλεξα να σου παρουσιάσω αυτές που θα συμμετέχουν από τον κλάδο των αλκοολούχων ποτών.

Ο ελληνικός ζύθος πάει SIAL 2022

Με τεράστια ποικιλία για τους ουρανίσκους που ζητούν το κάτι διαφορετικό στην μπύρα, και με εκλεπτυσμένες ετικέτες που τραβούν την προσοχή σου εδώ και 4 χρόνια, η Πατρινή KYKAO είναι έτοιμη να σερβίρει στους Γάλλους (και μη) την δική της άποψη για αυτό που ορίζω καλή μπύρα.

Φυσικά, δεν θα είναι μόνη της, καθώς εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την…LOLA. Με καταγωγή από την Λάρισα, η δυνατή ομάδα της ζυθοποιίας Πηνειού θα συστήσει στον κόσμο όλους τους τύπους της Λαρισινής μπύρας, όπως την Belgian Pale Ale και Pilsner.

Lola Pilsner

Το Παρίσι «ταξιδεύει» στον Τύρναβο

Η επικεφαλίδα καθόλου τυχαία καθώς η Κατσαρός Αποστάγματα με τα εκλεκτά αποστάγματά της, θα δώσει την δική της παρουσία φροντίζοντας οι επισκέπτες να γνωρίσουν στο έπακρο την ποιότητα που διαθέτουν οι συνταγές της θεσσαλικής εταιρείας. Με μεράκι και αμέριστη φροντίδα δημιουργεί το γνωστό σε όλους ΟΥΖΟ Τυρνάβου, καθώς και διάφορα άλλα ιδιαίτερα αποστάγματα.

ouzo katsaros

Πρόκειται να ταξιδέψεις ως το Παρίσι για να δεις τα αγαπημένα ελληνικά προϊόντα; Θυμήσου να μου στείλεις στα social media την δική σου γευστική εμπειρία από τα παραπάνω προϊόντα, στη SIAL 2022.

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!

Διάβασε ακόμη:

Food Expo 2022: Όλα όσα ξεχώρισα

Κλιάφα: «Τιμή τους και καμάρι τους», το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο