Νέα

Η πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί και ο Δημήτρης Τσικνής ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Ο Δημήτρης Τσικνής ως Πρέσβης Γαστρονομίας

Η πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί προχώρησε σε μία ακόμη προσθήκη. Ο barista Δημήτρης Τσικνής είναι η νέα τους προσθήκη ως πρέσβης γαστρονομίας της πρωτοβουλίας τους.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Τσικνή

Ο Δημήτρης σπούδασε μαγειρική ζαχαροπλαστική στο ΙΕΚ Ακμή και παράλληλα παρακολούθησε σχολή ως barista στο Bar Academy. Έχει δουλέψει στα καλύτερα καφέ των βορείων προαστίων ως barista ή στη θέση του βοηθού ζαχαροπλάστη, και συνεργάστηκε με καταξιωμένους pastry chefs.

Το 2015 κέρδισε τον πανελλήνιο διαγωνισμό Master Chocolate Barista by Nestlé και έφτασε ως την Ελβετία για να μυηθεί στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας, από τους καλύτερους στο είδος τους, επαγγελματίες.

Η συνδρομή του Δημήτρη στην πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί

Με πληθώρα σεμιναρίων επάνω στον τομέα της βοτανολογίας, της σοκολάτας, του καφέ και της μεσογειακής διατροφής, έχει ως στόχο και όραμα να μοιραστεί μαζί μας, μέσα από την πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί, νέα ροφήματα με άρωμα Ελλάδας.

Δες περισσότερα σχετικά με την πρωτοβουλία εδώ

Διάβασε ακόμη:

Έρχεται το 3ο Γαλάζιο Σάββατο

SIAL 2022: Οι ελληνικές συμμετοχές από τον κλάδο του κρέατος

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!