Γαστρονομία

Μικροί Έλληνες Παραγωγοί: Κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας ως πρέσβεις της πρωτοβουλίας

Μαρία Κλήμη

Γνώρισε τα προϊόντα των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών μέσα από τις συνταγές που προτείνουν κορυφαίοι επαγγελματίες της ελληνικής γαστρονομίας!

Η πρωτοβουλία, Μικροί Έλληνες Παραγωγοί, μετρά περισσότερες από 10 αναγνωρισμένες μικρές ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του κόσμου και των παντοπωλείων, όσο και διακεκριμένων επαγγελματιών του χώρου της ελληνικής γαστρονομίας.

Ειδικότερα, οι Μικροί Έλληνες Παραγωγοί με ανακοίνωσή τους μας έκαναν γνωστό ότι 3 κορυφαίοι επαγγελματίες της ελληνικής γαστρονομίας ανάπτυξαν συνεργασία μαζί τους ως πρέσβεις αυτών, με σκοπό να επανασυστήσουν τα πραγματικά ελληνικά προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό, με ειλικρίνεια, αμεσότητα και αξιοπρέπεια μέσα από το μενού των εστιατορίων τους.

Γνώρισε τους σεφ-πρέσβεις, που μέσα από τα εστιατόριά τους και τις συνταγές τους θα στηρίζουν την εγχώρια παραγωγή και την πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί!

  1. Η Μαρία Κλήμη από Το μαγαζάκι που λέγαμε Boutique Restaurant στα Ιωάννινα
  2. Ο Βασίλης Παπικινός από τον Αλευρομυλος – Κυκλαδιτικη Κουζινα στη Μήλο
  3. Ο Γιάννης Κατσαντώνης από το Αργοφαγείο στη Θεσσαλονίκη

Οι σεφ – πρέσβεις ξεκινούν με 3 συνταγές, οι οποίες είναι φτιαγμένες με προϊόντα Μικρών Ελλήνων Παραγωγών και σταδιακά θα εμπλουτίζουν με περισσότερες δημιουργίες!

Ταξιδεύουμε στις γεύσεις και τα αρώματα των συνταγών τους και μπορείς να ολοκληρώσεις αυτή τη γαστρονομική εμπειρία με μια επίσκεψη στα εστιατόριά τους!

Στηρίζουμε την εστίαση που στηρίζει την εγχώρια παραγωγή!

Βρες τις συνταγές και μάθε περισσότερα για τους σεφ-πρέσβεις της πρωτοβουλίας, Μικροί Έλληνες Παραγωγοί, εδώ: https://smallgreekproducers.com/

Διάβασε ακόμα:

Pandrosia Skincare: Γνώρισε τη νέα σειρά καλλυντικών προϊόντων της!

Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Χορηγός σε ενημερωτική εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρίας Κοιλιοκάκης στο Café Θανόπουλος

Δίρφυς: Ένα brand που τολμάει να ανανεώσει την εικόνα του

Great Taste Awards 2021: Η SAZA απέσπασε το πρώτο της αστέρι

Ακόμα περισσότερα ονόματα είναι «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί»

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!