μικροί έλληνες παραγωγοί
Γαστρονομία

Ακόμα περισσότερα ονόματα είναι «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί»

4 ελληνικές επιχειρήσεις είναι «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί»

Η πλέον δημοφιλής δράση για την ανάδειξη και στήριξη των εγχώριων προϊόντων για μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί», έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Ήρθε η ώρα λοιπόν να προστεθούν στη λίστα 4 ακόμα ονόματα του χώρου.

Έτσι λοιπόν, μετά τις Γλυκάκι, Salamousas AgrifoodΑρτόκοσμος – Κωστομανωλάκης ΚωνσταντίνοςVoras FlavorsΓαϊδαράκοςΔάφνη Γαλακτοκομικά, Αγρόκτημα Κερκίνης που έχουν ήδη ενταχθεί στη πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί στην λίστα ονομάτων έρχονται να προστεθούν αυτά των, Αμαλί Κεράσματα, Delimenti, Klimanis Ζυμαρικά και ο “Konos” Κτήμα Μιχελή.

Λίγα λόγια για αυτές

Αμαλί Κεράσματα: Ένα από τα πιο αγαπητά παρασκευαστήρια και παντοπωλεία στην Χαλκίδα. Παράγει χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες , προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, ξύδι, λεμονάδα, σάλτσες, τουρσί. Τα παραγόμενα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ, κ.λ.π μας μεταφέρουν γευστικά, στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα της γιαγιάς, ταξιδεύοντας μας στο παρελθόν και θυμίζοντας μας παραδοσιακές γλυκές γεύσεις που ίσως είχαμε ξεχάσει.

Περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3oa71yY

Delimenti: Η εταιρεία μας έρχεται από το Αρμενοχώρι Φλώρινας. Παράγει ιδιαίτερες και premium κέτσαπ και σάλτσες, παντρεύοντας αγνές ελληνικές πρώτες ύλες ώστε να πετύχει εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς!

Περισσότερα εδώ:  https://bit.ly/3urvhPy

Klimanis Ζυμαρικά: Εκλεπτυσμένα παραδοσιακά ζυμαρικά από τον Δραβήσκο Σερρών. Εκτός από εξαιρετικά παραδοσιακά ζυμαρικά και συναφή, παράγει βρεφικές τροφές όπως κρέμα τραχανά με 3+1 νέες και μοναδικές στην αγορά συσκευασίες. (Τραχανάς με κατσικίσιο, τραχανάς με λαχανικά, τραχανάς με φρούτα & τραχανάς με αγελαδινό)

Περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3aPgiqO

Konos” Κτήμα Μιχελή: Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από το βορειότερο σημείο της Ελλάδας, την Αλεξανδρούπολη. Τα τελευταία χρόνια, έχουν τη δυνατότητα εξαγωγής «εν ψυχρώ» του ελαιολάδου τους, στο ιδιόκτητο διφασικό τους ελαιοτριβείο, λίγες μόλις ώρες από τη συγκομιδή των ελιών.

Περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3e7Gzl8

Στόχος όλων των παραγωγών που συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία των καταναλωτών και η στήριξη της εγχώριας παραγωγής και οικονομίας.

Μάθε περισσότερα σχετικά με την πρωτοβουλία εδώ: https://smallgreekproducers.com/

Διάβασε ακόμη:

Με το 2ο Food Market Show η πρεμιέρα του LiveOn Expo Complex, του ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου της LiveOn

5 συνταγές για κλάμπ σάντουιτς α λα ελληνικά

Η pandrosia “μυρίζει” γιασεμί με τα νέα καινοτόμα πολυχρηστικά προϊόντα σώματος!