Νέα

Φωτιές: Μήνυμα από την πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί

φωτιά

Σημειώνουν ότι για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν οι τοπικές επιχειρήσεις από τις φωτιές είναι απαραίτητη η συμβολή όλων μας!

Σε πύρινη λαίλαπα βρίσκεται η χώρα μας κι αυτό το καλοκαίρι. Από τον Έβρο ως και το νησί της Κρήτης, οι φωτιές καίνε δεκάδες έως χιλιάδες εκτάσεις πράσινης γης. Στο πέρασμα της καίει ζωές ανθρώπων και ζώων, σπίτια και επιχειρήσεις.

Με αφορμή τις καταστροφές των πυρκαγιών, η πρωτοβουλία «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί» που αποτελείται κατά βάση από ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω της σελίδας της, στο Facebook, για το πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην ορθοπόδηση των τοπικών παραγωγών που έχουν πληγεί.

Το μήνυμα:

«Η χώρα μας βιώνει και αυτό το καλοκαίρι από άκρη σε άκρη μικρότερες και μεγαλύτερες, ακραίες καταστροφικές πυρκαγιές.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι για να ορθοποδήσουν και να ξαναφτιάξουν τις ζωές και τις επιχειρήσεις τους οι συνάνθρωποί μας που επλήγησαν, είναι να στηρίξουμε τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις, τα τοπικά προϊόντα, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών!

Οι τοπικοί παραγωγοί και επιχειρήσεις θα συμβάλουν πιο άμεσα, από κάθε άλλον, στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας!

Η σωστή ενημέρωση και η υπεύθυνη επιλογή μπροστά στο ράφι του παντοπωλείου, του σούπερ μάρκετ, του κρεοπωλείου, της κάβας καθώς και οι επιλογές μας στην ταβέρνα, το εστιατόριο, το καφέ, την εστίαση, τις υπηρεσίες και γενικότερα είναι πλέον κρίσιμες!

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να ορθοποδήσει ο τόπος μας!»

Διάβασε ακόμη:

Athens Sustainability Forum: Ένα μοναδικό event για την εταιρική βιωσιμότητα

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News