Γαστρονομία

Χειροποίητες πίτες όπως παλιά

yiayia pies χειροποίητες πίτες

Ο χρόνος φεύγει. Μεγαλώνουμε. Στο κεφάλι μας συλλέγουμε στιγμές, γεύσεις, και αρώματα συνοδευμένα με τα συναισθήματα που μας δημιουργούν. Οι χειροποίητες πίτες της γιαγιάς έχουν θετικό πρόσημο στα συναισθήματα που νιώθεις και μία νοσταλγία που σε γεμίζει με δάκρυα συγκίνησης.

Σήμερα δεν είμαι εδώ για να σε κάνω να δακρύσεις. Αλλά για να σου μιλήσω για μία ελληνική εταιρεία που φτιάχνει χειροποίητες πίτες όπως παλιά με αγνές πρώτες ύλες και πολύ μεράκι. Για τις χειροποίητες πίτες της γιαγιάς ή αλλιώς για την Yiayia Pies.

Με μότο τους το «Ό,τι αξίζει οφείλει να μοιράζεται.» και με γνώμονα την παράδοση της μεσογειακής διατροφής, την αυθεντικότητα, τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις πλούσιες πρώτες ύλες που παράγει ο ελληνικός τόπος, ίδρυσαν την Yiayia Pies.

Στη Yiayia Pies δημιούργησαν αυθεντικές χειροποίητες πίτες απαράμιλλης νοστιμιάς και πλούσιας διατροφικής αξίας με φρέσκα συστατικά που αποτελούν μέρος της μεσογειακής διατροφής και το πιο σημαντικό, δεν βαραίνουν το στομάχι.

Εκτός όμως απ’ την αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα και γεύση, κάνει τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη. Η Yiayia Pies διαθέτει τις πίτες της σε εύχρηστες και άκρως λειτουργικές συσκευασίες ώστε να μπορείς να τις γευτείς γρήγορα και χωρίς κόπο κάθε στιγμή της ημέρας.

Μερικά προϊόντα που παράγει είναι:

  • Πίτα με σπανάκι & φέτα της γιαγιάς
  • Πίτα με κιμά της γιαγιάς
  • Κοτόπιτα της γιαγιάς
  • Vegan προτάσεις όπως κολοκυθόπιτα γλυκιά, χορτόπιτα ολικής άλεσης, μηλόπιτα γλυκιά
  • Πίτες σίκαλης με σπανάκι & ανθότυρο

Τις χειροποίητες πίτες της Yiayias Pies μπορείς να τις βρεις ηλεκτρονικά εδώ: https://yiayiapies.com/shop/

Διάβασε ακόμη:

Καθαριστικά προσώπου: Αυτά που δοκίμασα το 2022 και θα συνεχίσω το 2023

KYKNOS: Έφερε τα πιο ανατρεπτικά νέα με 6 νέες γεύσεις

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!