Ομορφιά

Καθαριστικά προσώπου: Αυτά που δοκίμασα το 2022 και θα συνεχίσω το 2023

Κάθε χρόνο δοκιμάζω προϊόντα ομορφιάς από ελληνικές εταιρείες. Το 2022 ήταν η χρονιά που αγάπησα πολλά από αυτά. Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου μερικά από αυτά, και πιο συγκεκριμένα τα καθαριστικά προσώπου που δεν θα βγάλω από την ρουτίνα μου, το 2023.

Ντεμακιγιάζ

Ξεκινάω από την πιο σημαντική κατηγορία, αυτή του ντεμακιγιάζ. Ναι ναι έχεις βαρεθεί να το ακούς, αλλά είναι πολύ σημαντικό να αφαιρούμε το μακιγιάζ μας και να μην μένουμε πολλές ώρες με αυτό αφού βλάπτει την επιδερμίδα μας κάνοντας το θαμπό και αφυδατωμένο. Ακόμα και μακιγιάζ να μην έχεις οι ρύποι που έχουν συσσωρευτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικοί. Για αυτό πριν από τον σχολαστικό καθαρισμό μου επιλέγω ένα νερό micellaire που θα αφαιρέσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό μακιγιάζ και ατμοσφαιρικούς ρύπους.

micellare dust+cream

Το 2022 με βρήκε να δοκιμάζω το νερό micellaire με οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και χυμό ροδιού, της Dust+Cream. Είναι από τα λίγα καθαριστικά προσώπου τέτοιου τύπου που έχω δει να αφήνουν το πρόσωπο πραγματικά καθαρό, ενυδατωμένο και τονωμένο με ένα μόνο καλό πέρασμα. Είναι κατάλληλο και για τα χείλη και τα μάτια. Αξίζει να σημειωθεί ότι περιέχει ειδικό παράγοντα κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που δημιουργεί φιλμ προστασίας και προστατεύει την επιδερμίδα από την οξείδωση και το σχηματισμό ελευθέρων ριζών.  Το ίσως ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι τα φυσικά συστατικά που περιέχει αγγίζουν το ποσοστό του 96%, κάτι που το κάνει δύο φορές πιο φιλικό προς την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον.

Αφρός Καθαρισμού

Αφότου πραγματοποιήσω το παραπάνω βήμα δεν παραλείπω ποτέ ένα σχολαστικό καθαρισμό με αφρό. Η Dust+Cream έκανε κι εδώ καλή δουλειά έχοντας στα καθαριστικά προσώπου της, τον αφρό καθαρισμού προσώπου και ματιών με 92% φυσικά συστατικά, βιταμίνη Ε, οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και εκχυλίσματα από αλόη και χαμομήλι.

αφρός καθαρισμού dust+cream

Με λίγο νερό, δύο πατήματα προϊόντος και απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο θα δεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ένα πρόσωπο πραγματικά λαμπερό, καλά ενυδατωμένο και πλήρες αναζωογονημένο και καθαρό. Ακόμα και η πιο αδιάβροχη μάσκαρα θα «λιώσει» στην επαφή με τον αφρό καθαρισμού.

Κλείνοντας, να πω ότι τα παραπάνω προϊόντα κυκλοφορούν σε προσιτή τιμή και ικανοποιητική συσκευασία. Αν αναζητάς οικονομικά καθαριστικά προσώπου που είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και φτιαγμένα με πάνω από 90% φυσικά συστατικά, τότε αυτά είναι η ιδανική λύση.

Διάβασε ακόμη:

22 άρθρα που διάβασες περισσότερο το 2022!

Άλμα Ζωής x Garden:«Βάζουμε ροζ στη ζωή μας και βγαίνουμε νικήτριες.»

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!