Γαστρονομία

Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt: Αρτύστε το φαγητό σας με το καινοτόμο προϊόν της Οικογένειας Τρικαλινός

Triakalinos Bottarga Breeze

Για τους γευστικούς κάλυκες που αρέσκονται σε ιδιαίτερες γεύσεις!

Η κυκλοφορία του νέου προϊόντος Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt, έρχεται να ενώσει αρμονικά την εμπειρία αιώνων στην παραγωγή αυγοτάραχου της ομώνυμης εταιρίας µε την  καινοτομία και το -υψηλής αισθητικής- design της υπέροχης συσκευασίας του.

Το Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει αφυδατωμένο, τραγανό αυγοτάραχο τρίµµα µε χονδρόκοκκο θαλασσινό αλάτι, σε έναν κεραμικό µύλο, κορυφαίας τεχνολογίας. Το προϊόν είναι φυσικό, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα και έχει 24 μήνες χρόνο ζωής.

Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt

Είναι µια καινοτομία, τόσο στη σύλληψη του αρμονικού συνδυασμού των συστατικών, όσο και στην εύκολη και πρακτική χρήση του χάρτινου µύλου άλεσης, που προστατεύει και κρατά το τελικό προϊόν στις κατάλληλες συνθήκες, καθόλη τη διάρκεια ζωής του.

Πώς να το απολαύσεις;

Είναι ιδανικό να φέρει τη νοστιμιά και το «θαλασσινό αεράκι» σε όλα τα πιάτα σου, συνδυάζοντας τα µε την εξαιρετική και φινετσάτη γεύση του Trikalinos Αυγοτάραχο. ∆υό – τρείς στροφές από το προϊόν είναι αρκετές για να αρτύσουν επαρκώς το φαγητό σου προσδίδοντας µια διακριτική αύρα θάλασσας.

Τι κάνει το Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt τόσο ξεχωριστό;

Το µίνι µέγεθός του, που το καθιστά εύκολο στη µεταφορά, µέσα στην τσάντα ή την εσωτερική θήκη του σακακιού σου, ώστε να µην το αποχωρίζεσαι ποτέ και να προσθέτεις εύκολα την αγαπημένη θαλασσινή του αύρα, σε κάθε σου γεύμα!

Το νέο προϊόν, έρχεται µετά από έρευνα και ανάπτυξη δύο ετών, και µε οικολογική συνείδηση, καθώς για την κατασκευή του µύλου του, έχει εξασφαλισθεί η όσο το δυνατόν μικρότερη χρήση πλαστικών µερών.

Διάβασε ακόμη: Anuga 2023: Συμμετοχή-ρεκόρ Ελλήνων εξαγωγέων, εντυπώσεις και νέα προϊόντα

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News