Εκδηλώσεις

To Βio Festival 2023 έφτασε!

Bio Festival 2022

Το 3ο Bio Festival έρχεται με πολλούς εκθέτες, πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις γύρω από την κουλτούρα του healthy lifestyle και eco–living και δωρεάν είσοδο!

Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν εντάξει στον τρόπο ζωής τους το eco-living και το sustainability; Σου έχω καλά νέα. Το Βio Festival 2023 επιστρέφει 6-8 Μαΐου 2023, στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, για να αποτελέσει και πάλι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός για τον κλάδο και ουσιαστικό σημείο συνάντησης των εκθετών τόσο με τους επαγγελματίες όσο και με τους χιλιάδες επισκέπτες καταναλωτές. Εδώ όπου το πάθος για τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα και η αγάπη για το περιβάλλον θα γίνει συνώνυμο του σύγχρονου healthy και eco lifestyle.

Είτε είσαι παραγωγός και έμπορος που δραστηριοποιείται στο κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων είτε καταναλωτής που ψάχνεσαι γύρω απ’ αυτά, μέσα σε τρεις ημέρες, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για όλα τα trends του χώρου, να εμπνευστείς από άλλους δημιουργούς για τα δικά σου προϊόντα, να δοκιμάσεις και να προμηθευτείς νέα πρωτότυπα προϊόντα για το μαγαζί σου ή το σπίτι σου.

Φυσικά, οι διοργανωτές δεν μένουν μόνο σε αυτά. Ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή των δύο πρώτων διοργανώσεων, το Βio Festival 2023 θα φιλοξενήσει και πάλι μία σειρά από στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις που θα σου προσφέρουν μία συνολική εμπειρία ενημέρωσης, εκπαίδευσης και διασκέδασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bio Festival έχει δωρεάν είσοδο για όλους!

Περισσότερα για τους εκθέτες και τις παράλληλες εκδηλώσεις θα βρεις εδώ: https://biofestival.gr/

Διάβασε ακόμη:

Φέτος την άνοιξη απολαμβάνεις specialty καφέ & αγαπημένες γεύσεις με άρωμα Ελλάδας

Concours International de Lyon 2023: Ποια είναι η ελληνική craft μπύρα που κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο World’s Best Beer;

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!