Νέα

Dream City Knights: Το ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων γεμάτο όνειρα και προκλήσεις!

dream city knights

Η Edge of Mythos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το απερχόμενο επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων (TTRPG), Dream City Knights. Το παιχνίδι προσκαλεί τους παίκτες στην μυστηριώδη ονειρούπολη, την Dream City, όπου μία ομάδα εφήβων, λάτρεις των μυστηρίων, ξαφνικά ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο των ονείρων, αναζητώντας το άγνωστο!

Η ελληνική ομάδα, Edge of Mythos, δημιουργεί παιχνίδια που έχουν ως στόχο να ενσωματώσουν και να εκφράσουν τη μοναδική κοσμοθεωρία της. Πιστεύοντας ότι κάθε έργο φέρει το δικό του μύθο, το studio έχει ως στόχο να μοιραστεί αυτές τις ιστορίες, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία τους με έφεση στην καινοτομία, τον χαρακτήρα και το κυνήγι του μύθου.

Το Dream City Knights προσφέρει μια ανεπανάληπτη περιπέτεια που συνδυάζει την έμφυτη τάση των νέων προς το άγνωστο με τις προκλήσεις ενός φανταστικού ονειρικού κόσμου. Οι παίκτες ταξιδεύουν στην ονειρούπολη κατά την διάρκεια του ύπνο τους και έρχονται αντιμέτωποι με τα μυστηριώδη μυστικά του!

Με έμφαση στην ομαδικότητα, τη στρατηγική και την φαντασία, οι παίκτες θα λύσουν πολύπλοκα μυστήρια και θα κληθούν να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις απειλές που θα συναντήσουν. Ακόμη, οι ιδιαιτερότητες των ρόλων και η μοναδικότητα των επιλογών του κάθε παίκτη συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρία γεμάτη ενδιαφέρον και όνειρα!

Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, με την Edge of Mythos να ετοιμάζει να κυκλοφορήσει σύντομα το πρώτο teaser trailer του Dream City Knights, χαρίζοντας ένα πρώτο δείγμα στο κοινό. Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης αναμένεται να ξεκινήσει μία καμπάνια μέσω Kickstarter, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια υλοποίησης του project.

Διάβασε ακόμη: Eresys: H Dragonis Games είναι έτοιμη να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News