Νέα

Eresys: H Dragonis Games είναι έτοιμη να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία

Eresys

Κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου στο Steam!

Το ελληνικό στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, Dragonis Games, του Άρη Δραγώνη, φοράει τα καλά του γιατί το νέο του δημιούργημα, Eresys, εμπνευσμένο πάντα από τον εμβληματικό συγγραφέα Χ.Φ Λάβκραφτ και τα διάσημα έργα, κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου για PC, στην πλατφόρμα του Steam.

Eresys

Σίγουρα δεν περίμενες να διαβάσεις μία gaming είδηση σε αυτό το site. Ωστόσο είναι καιρός να αναδείξουμε κι άλλου είδους ελληνικά προϊόντα από Έλληνες δημιουργούς. Πιο συγκεκριμένα ελληνικά βιντεοπαιχνίδια των Ελλήνων game developers.

Ποια είναι η ελληνική Dragonis Games;

Όλα ξεκίνησαν το 2019, από τον developer Άρη Δραγώνη. Με πολλή αγάπη και ιδιαίτερη προσήλωση στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών και στο λαβκραφτικό σύμπαν ανέπτυξε με την ομάδα του, τα πετυχημένα για τα ελληνικά δεδομένα, horror games The Shore και The Shore VR.

Δες σχετικό review του παιχνιδιού εδώ: Indie Διαμαντάκια – The Shore

Eresys: Ένα παιχνίδι που απαιτεί συγκέντρωση και ομαδική δουλειά

Ο κόσμος του Eresys ακολουθεί τα πρότυπα των παραπάνω τίτλων. Πρόκειται για ένα co-op game που απαιτεί καλή ομαδική εργασία καθώς πρέπει να αντιμετωπίσεις εσύ και η παρέα σου τις άκρως τρομακτικές οντότητες της Μυθολογίας του Λαβκραφτ.

Το περιβάλλον του παιχνιδιού σου προκαλεί έντονα συναισθήματα τα οποία έχεις να διαχειριστείς αφού συνοδεύονται από διάφορες προκλήσεις και εμπόδια.

Δε θα προσθέσω κάτι άλλο. Δες το νέο release trailer του Eresys, ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση ως την ημερομηνία κυκλοφορίας, και ετοιμάσου για ένα «ταξίδι» στο μυστηριώδες κόσμο του παιχνιδιού.

Μπορείς να το προσθέσεις στη δική σου Steam Wishlist εδώ.

Διάβασε ακόμη:

Gaming βιομηχανία: Με επιτυχία συστήθηκαν τα ελληνικά προϊόντα στο κόσμο της

Agrino Greek Gourmet: Εκλεκτά συστατικά με ρύζι έτοιμα για μαγείρεμα

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!