Great Taste Awards 2021: Η SAZA απέσπασε το πρώτο της αστέρι

great taste awards 2021 saza factory

Η SAZA, η 100% ελληνική εταιρεία παραγωγής προϊόντων σάλτσας και chutneys λίγο πριν κλείσει τα δεύτερα γενέθλιά της απέσπασε ένα αστέρι για το προϊόν της «SAZA Μεσογειακή σάλτσα με κάπαρη και βασιλικό» στη πρώτη συμμετοχή της στο θεσμό των Great Taste Awards 2021.

Τα βραβεία Great Taste δίνονται από μια ομάδα κριτικών τροφίμων, σεφ, εστιατορίων, αγοραστών λιανικής, μάγειρες, παραγωγούς, food bloggers, δημοσιογράφους και influencers. 

Ειδικότερα, για την διάκριση αυτή στα Great Taste Awards 2021, η SAZA θέλοντας να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό και τους συνεργάτες της για την στήριξη τους έκανε μια ανάρτηση στα social media της γράφοντας:

«Είμαστε περήφανοι για το αστέρι μας αλλά και για το feedback που πήραμε τόσο για την εξαιρετική δουλειά όσο και προς βελτίωση μας. Στόχος μας του χρόνου να συμμετάσχουν και τα13 προϊόντα μας. Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο σε έναν άνθρωπο που πίστεψε και έχτισε την #saza_factory και θα ήταν περήφανος αν ήταν εδώ σήμερα.»

Μάθε περισσότερα για την SAZA εδώ: Saza: «Αν η ίδια η χώρα δεν στηρίξει τα προϊόντα της τότε πως μπορούμε να μιλάμε εν τέλη για εξωστρέφεια;»

Διάβασε ακόμη:

Εύκολη πιπερόπιτα με χειροποιήτο φύλλο

5 συνταγές για κλάμπ σάντουιτς α λα ελληνικά

Αλμυρά μπισκότα με chutney γλυκιά τομάτα και τυρί μετσοβόνε

Λαζάνια στο φούρνο με πικάντικη σάλτσα, απάκι και γαλομυζήθρα

Exit mobile version