Νέα

Δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης στην περιοχή του Αιγίου

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά τη δέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία του Αιγίου, στηρίζοντας τη λειτουργία δύο εξαιρετικά αξιόλογων δομών της περιοχής. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ προχώρησε σε μια δράση εθελοντισμού στην τοπική δομή του Χαμόγελου του Παιδιού, καθώς και σε μία δωρεά τροφίμων προς το Ε.Κ.Α.ΜΕ Αιγίου – Αιγιάλειας (Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες), για τη στήριξη των καλοκαιρινών δράσεων του.

Στις 17 Ιουλίου, στελέχη της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ πέρασαν την ημέρα τους με τα παιδιά που φιλοξενούνται στην τοπική δομή του Χαμόγελου του Παιδιού. Τα στελέχη της εταιρείας ανέλαβαν να μαγειρέψουν εθελοντικά για το σπίτι του Χαμόγελου, μαζί με τα φιλοξενούμενα παιδιά και τους φροντιστές τους, ένα εντυπωσιακό γεύμα, με βάση τα προϊόντα της σειράς «Πιάτα Ημέρας» της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ. Αντίστοιχα, στηρίζοντας τις δράσεις του ΕΚΑΜΕ Αιγίου – Αιγιάλειας, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ προχώρησε σε δωρεά προϊόντων, πάλι από τη σειρά «Πιάτα Ημέρας», για την κάλυψη των αναγκών της καλοκαιρινής εκδρομής που σχεδιάζει το Κέντρο. Τα προϊόντα παραδόθηκαν στις 23 Ιουλίου από την ομάδα της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, μαζί με τις ευχές όλων για ένα καλό καλοκαίρι. Η σειρά «Πιάτα Ημέρας» ήταν μια ιδανική επιλογή και για τις δύο δράσεις, καθώς συνδυάζει την γνωστή σε όλους μας, υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, με αυξημένη ευκολία προετοιμασίας και εγγυημένα μοναδική γεύση.

Πιστή πάντα στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, όπου αναδείχθηκε εξ αρχής και συνεχίζει να δραστηριοποιείται, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ σχεδιάζει τις δράσεις της έχοντας πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με σεβασμό και ευαισθησία. Εφαρμόζοντας στην πράξη τις αξίες της αλληλεγγύης και προσφοράς, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ υπογραμμίζει το θετικό πρόσημο της συνολικής συνεισφοράς της στην ελληνική κοινωνία, σε τοπικό, αλλά και ευρύτερο επίπεδο. Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με επιπλέον δράσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Διάβασε ακόμη:

7ο Φεστιβάλ Δωδώνης: Επιστρέφει με 7 μοναδικές εκδηλώσεις

Τσικουδιά: Το παράδοξο με το κρητικό κέρασμα

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!