Νέα

Η ΡΟΔΟΥΛΑ τώρα και στα ShopRite της Αμερικής!

rodoula shoprite

Τα υψηλής ποιότητας κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης ΡΟΔΟΥΛΑ σε μία από τις μεγάλες αλυσίδες supermarket των Η.Π.Α.

Περισσότερα από 20 χρόνια η αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων, ΡΟΔΟΥΛΑ, φροντίζει για τις πιο σημαντικές μας στιγμές ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία: Καινοτομία, Ποιότητα, Ειλικρίνεια, Εμπιστοσύνη και Εξέλιξη. Με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σχεδόν σε όλο τον κόσμο, χθες μέσα από ανακοίνωσή της στα social media έκανε γνωστή τη νέα της συνεργασία με την αμερικάνικη αλυσίδα supermarket, ShopRite.

Η ανακοίνωση:

«Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα απολαυστικά προϊόντα της ΡΟΔΟΥΛΑ είναι πλέον διαθέσιμα στην αμερικάνικη αλυσίδα ShopRite. Η ShopRite έχει 321 supermarket και ανήκει στο group της Wakefern Food Corporation η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρία στην Αμερική στο κομμάτι του supermarket. Η ShopRite το 2022 ψηφίστηκε ως America’s Most Trusted Grocery Retailer στο Northeast area. Οι γευστικές δοκιμές είναι πάντα σημαντικές για να γνωρίσουν οι καταναλωτές την εξαιρετική ποιότητα και γεύση των προϊόντων μας. Μαζί με τον πολύτιμο συνεργάτη μας Megas Yeeros USA» Βρες το εδώ

Είναι σίγουρα μία σπουδαία επιβράβευση για τα προϊόντα της ΡΟΔΟΥΛΑ να τοποθετούνται σε ένα από τα μεγαλύτερα supermarket της αμερικάνικης αγοράς, όπως αυτά της ShopRite.

Διάβασε ακόμη:

Τ. Χατζοπούλου, Loveboom: «..δημιουργούμε προϊόντα με πολλή αγάπη για όλους εκείνους που έχουν τα κατοικίδια ως μέλος της οικογένειας τους»

HORECA 2024: Καινοτομία. Έμπνευση. Δημιουργία

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News