Γαστρονομία

Ταλαγάνι μπούκοβο: Το νέο «κρουτόν» της τραχανόσουπας

soup in a bowl with cheese

Το φθινόπωρο σιγά σιγά μας αποχαιρετάει. Οι θερμοκρασίες πέφτουν και η τραχανόσουπα κάνει ξανά την εμφάνισή της. Και ποιο άλλο ελληνικό τυρί – εκτός από τη φέτα – δένει υπέροχα με αυτό το χειμερινό πιάτο; Το νέο ταλαγάνι μπούκοβο του Αποστόλου. Μια εκδοχή, που συνδυάζει την αυθεντική, ελληνική γεύση με πικάντικες νότες, προσφέροντας μια πιο έντονη και ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Διατηρώντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το Ταλαγάνι Αποστόλου σε πρώτη επιλογή στα τυριά σχάρας, το νέο ταλαγάνι με μπούκοβο ψήνεται εύκολα σε σχάρα, τηγάνι, γκριλιέρα ή φούρνο, χωρίς να χάνει το σχήμα του. Σε λίγα μόλις λεπτά, αναδεικνύονται τα πλούσια αρώματά του και η μαστιχωτή υφή του, ενώ το μπούκοβο και το πιπέρι τσίλι καγιέν χαρίζουν πικάντικη ένταση στη γεύση.

Εδώ και χρόνια, το Ταλαγάνι Αποστόλου έχει κερδίσει την προτίμηση καταναλωτών και επαγγελματιών της εστίασης, χάρη στην ποιότητα του, την ευκολία χρήσης του, και επειδή συνδυάζεται υπέροχα τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκές συνταγές.

Το νέο ταλαγάνι Αποστόλου με μπούκοβο έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει το κλασικό με δυόσμο και το καπνιστό, και να πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά στο τραπέζι μας – με ένταση και πικάντικο χαρακτήρα.  

Διάβασε ακόμα: Ο Θεσσαλός με τα τυριά του

Ακολούθησε το makeyourway.gr στο Google News