Νέα

VRoubis: Μία σημαντική διάκριση για την ομάδα της

χρυσό βραβείο στην vroubis για την βιολογική λεμονάδα της

Χρυσό βραβείο γεύσης για την καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου!

Μία πολύ σημαντική διάκριση έλαβε η ομάδα της ευβοϊκής VRoubis στον διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards (Μεσογειακά βραβεία γεύσης) με την βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko RTD στην χρυσή κατηγορία βραβείων.

Ανάμεσα σε 25 χώρες και 489 διαφορετικά προϊόντα, η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τον ιδιαίτερο χειροποίητο χαρακτήρα. Μέσα από την διαδικασία γευστικής δοκιμής από ομάδα ειδικών, αναδείχθηκε με υψηλή βαθμολογία η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko και ανήκει πλέον στην χρυσή κατηγορία, ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα που παράγει η Μεσόγειος.

Αξιοποιώντας με σεβασμό τα αγνά κι αληθινά εσπεριδοειδή που ωριμάζουν φυσικά κάτω από τον ελληνικό ήλιο, δημιούργησαν χειροποίητα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, που απολαμβάνουν όχι μόνο οι κάτοικοι της Μεσογείου αλλά και όλοι όσοι εκτιμούν τις αληθινές, χειροποίητες γεύσεις και το ευ ζην σε πολλές χώρες στον κόσμο. Οι ίδιοι δηλώνουν: «Διακρίσεις όπως αυτή, μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι και ακόμα πιο προσηλωμένοι στις αξίες μας: χειροποίητη παραγωγή, ευ ζην, ποιότητα και φρέσκες πρώτες ύλες.»

Διάβασε ακόμη:

«Θείος Αιμίλιος», Midnight Circus: Μία μπύρα, πολλές γουλιές απόλαυσης και δροσιάς!

Το ροζ άλειμμα που θα αγαπήσεις

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!