Επικαιρότητα

Κύμα δροσιάς από τα νέα χειροποίητα προϊόντα της VRoubis

VRoubis HORECA

Δυναμική εμφάνιση της VRoubis στη φετινή HORECA

Πριν μερικές εβδομάδες πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η μεγαλύτερη έκθεση για τη μαζική εστίαση και τον τουρισμό, στην Ελλάδα, HORECA. Εκεί συμμετείχαν σπουδαίες ελληνικές εταιρείες των κλάδων, ανάμεσά τους και η VRoubis.

Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το καταπράσινο περίπτερο της VRoubis, το σήμα κατατεθέν για τα χειροποίητα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, στους διαδρόμους της HORECA, της έκθεσης μαζικής εστίασης που συγκέντρωσε πάνω από 60.000 επισκέπτες.

Η ομάδα της VRoubis προσέφερε τους νέους συναρπαστικούς συνδυασμούς χειροποίητων αναψυκτικών και τα cordials, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τις νέες φρουτώδεις και εξωτικές γεύσεις.

Το μεγάλο λανσάρισμα

Η σειρά Feeju Mix It! Πρόκειται για cordials χωρίς ζάχαρη για τη δημιουργία cocktails με λίγες θερμίδες, που προσφέρουν σημαντικά οφέλη στις επιχειρήσεις του κλάδου. Ως επισκέπτες είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε cocktails με Feeju Mix It, από εξειδικευμένους bartenders στο φιλόξενο περίπτερο της VRoubis.

FEEJU MIX IT

Επιπλέον, η ομάδα παρουσίασε τις νέες προσθήκες στα αγαπημένα χειροποίητα αναψυκτικά bfresh spitiko σε RTD (ready to drink) συσκευασία, με την νέα γεύση λεμόνι μάνγκο να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Στην σειρά Feeju προστέθηκαν τα Feeju syrups, με μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων.

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή της VRoubis στην σημαντικότερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στην Ελλάδα, αποκομίζοντας θετικά σχόλια και ενθουσιασμό για την δημιουργικότητα και το πάθος για τα χειροποίητα αναψυκτικά.

Διάβασε ακόμη:

School & Office North 2023: Η SKAG συμμετέχει με ανανεωμένη ταυτότητα

Η E-LA-WON συμμετέχει στη Food Expo 2023

Ακολούθησέ με σε Facebook & Instagram για περισσότερα άρθρα – κι όχι μόνο – γύρω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις!